Strona przekierowuje na stronę główną zamiast pokazać błąd 404
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Strona przekierowuje na stronę główną zamiast pokazać błąd 404

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    24-07-2017
    Wpisy
    30
    Punkty
    2

    Joomla! 3.x Strona przekierowuje na stronę główną zamiast pokazać błąd 404

    Cześć.
    Mam ustawioną stronę błędu 404, jednak po wpisaniu błędnego url strona nie przekierowuje na stronę błędu 404 tylko na moją stronę główną. Co jest nie tak? Co powinien zmienić aby pokazywała się strona z błędem 404?

    Z góry dziękuję.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 270
    Punkty
    539

    Domyślny

    Hej,

    w katalogu szablonu masz plik error.php, on odpowiada za przekierowania

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    24-07-2017
    Wpisy
    30
    Punkty
    2

    Domyślny

    Tak, wiem, jednak na niektórych stronach prziekierowanie na stronę 404 nie dziala i przekierowuje od razu na stronę startową. Czemu tak się dzieje?

  5. #4
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 270
    Punkty
    539

    Domyślny

    Wychodzi, ze masz coś niestandardowego...

  6. #5
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    780
    Punkty
    77

    Domyślny

    j.doe Na jakim hostingu występują problemy? Możliwe, że masz włączony wildcard.

  7. #6
    Nowicjusz
    Dołączył
    24-07-2017
    Wpisy
    30
    Punkty
    2

    Domyślny

    Moja strona jest na hostingu nazwa.pl

  8. #7
    Debiutant
    Dołączył
    11-01-2018
    Wpisy
    1
    Punkty
    2

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez j.doe Zobacz wiadomość
    Cześć.
    Mam ustawioną stronę błędu 404, jednak po wpisaniu błędnego url strona nie przekierowuje na stronę błędu 404 tylko na moją stronę główną. Co jest nie tak? Co powinien zmienić aby pokazywała się strona z błędem 404?

    Z góry dziękuję.
    Masz coś nie typowego po prostu i tyle .Czyli nie standartowe i tyle po prostu.

Podobne tematy

  1. Przycisk "Czytaj więcej" przekierowuje na stronę główną
    przez zdolnycool na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post/autor: 24-07-2015, 11:51
  2. Zamiast localhost/strona przekierowuje mnie na www.strona.pl/strona.
    przez Kwiot na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 08-04-2015, 14:49
  3. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 14-03-2010, 16:46
  4. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 17-02-2010, 08:46
  5. RSS - jak pokazać treść konkretnego kanału
    przez grzegorz.nowak na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 02-09-2006, 09:41

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •