BŁĄD 500 - po aktualizacji do joomla 3.8.2
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: BŁĄD 500 - po aktualizacji do joomla 3.8.2

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    30-11-2017
    Wpisy
    2
    Punkty
    2

    Joomla! 3.x BŁĄD 500 - po aktualizacji do joomla 3.8.2

    Witam
    Mam pytanie i jeżeli ktoś się spotkał z takim problemem proszę o info.

    Po aktualizacji (chyba bo na to wygląda) systemu joomla do wersji 3.8.2 system w panelu administratora w opcji wyszukiwania artykułów wyrzuca bład 500. Problem pojawia się podczas wpisania w wyszukiwarce art. nazwy i kliknięcia ENTER (info w załącznikach). Hosting mam na HOME.pl - administratorzy w home.pl po sprawdzeniu stwierdzili że po ich stronie jest wszystko OK (PHP 5.6).

    KOMUNIKAT BŁĘDU: po wpisaniu w wyszukiwarce "MOWE":

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND (a.title LIKE '%MOWE%' OR a.alias LIKE '%MOWE%') ORDER BY a.id desc LIMIT 20' at line 10 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND (a.title LIKE '%MOWE%' OR a.alias LIKE '%MOWE%')' at line 9

    Proszę o info czym może być to spowodowane i jak to rozwiązać prawidłowo.
    Attached Images Attached Images

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 187
    Punkty
    1126

    Domyślny

    Zmień szablon zaplecza na domyślny Isis i sprawdź
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    30-11-2017
    Wpisy
    2
    Punkty
    2

    Domyślny

    Zwiastun - mistrzu jesteś wielki wygląda na to że chyba jest OK
    Prośba moja jest jeszcze tak - jeżeli to nie problem to można prosić o info czemu tak się dzieje ? tzn czemu ten szablon co miałem ustawiony wcześniej powoduje taki błąd ?
    Byłbym wdzięczny za informację.
    Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki

  5. #4
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 187
    Punkty
    1126

    Domyślny

    Szablon Hathor, niestety, nie został dostowoany do najnowszych wersji Joomla.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  6. #5
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 057
    Punkty
    115

    Domyślny

    Po prostu nie złożyli ofiary bogini Hathor
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. Błąd 500 po aktualizacji do 3.8
    przez MrKostek na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post/autor: 02-12-2017, 14:37
  2. Pomocy bład serwera 500 po aktualizacji do j3.5
    przez thepablo na forum Instalacja, aktualizacja
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post/autor: 10-04-2016, 22:32
  3. 500 - An error has occurred. po aktualizacji
    przez Klusek1 na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 23-05-2014, 12:02
  4. 500- Nieznany błąd, po aktualizacji K2
    przez Teofil na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 26-12-2012, 21:18
  5. http 500 - bład wewnętrzny serwera joomla 1.5.6
    przez emonkey na forum Joomla 1.5 BŁĘDY
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 26-11-2008, 12:35

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •