BŁĄD 500 - po aktualizacji do joomla 3.8.2
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: BŁĄD 500 - po aktualizacji do joomla 3.8.2

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    30-11-2017
    Wpisy
    2
    Punkty
    2

    Joomla! 3.x BŁĄD 500 - po aktualizacji do joomla 3.8.2

    Witam
    Mam pytanie i jeżeli ktoś się spotkał z takim problemem proszę o info.

    Po aktualizacji (chyba bo na to wygląda) systemu joomla do wersji 3.8.2 system w panelu administratora w opcji wyszukiwania artykułów wyrzuca bład 500. Problem pojawia się podczas wpisania w wyszukiwarce art. nazwy i kliknięcia ENTER (info w załącznikach). Hosting mam na HOME.pl - administratorzy w home.pl po sprawdzeniu stwierdzili że po ich stronie jest wszystko OK (PHP 5.6).

    KOMUNIKAT BŁĘDU: po wpisaniu w wyszukiwarce "MOWE":

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND (a.title LIKE '%MOWE%' OR a.alias LIKE '%MOWE%') ORDER BY a.id desc LIMIT 20' at line 10 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND (a.title LIKE '%MOWE%' OR a.alias LIKE '%MOWE%')' at line 9

    Proszę o info czym może być to spowodowane i jak to rozwiązać prawidłowo.
    Attached Images Attached Images

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 846
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Zmień szablon zaplecza na domyślny Isis i sprawdź
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    30-11-2017
    Wpisy
    2
    Punkty
    2

    Domyślny

    Zwiastun - mistrzu jesteś wielki wygląda na to że chyba jest OK
    Prośba moja jest jeszcze tak - jeżeli to nie problem to można prosić o info czemu tak się dzieje ? tzn czemu ten szablon co miałem ustawiony wcześniej powoduje taki błąd ?
    Byłbym wdzięczny za informację.
    Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki

  5. #4
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 846
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Szablon Hathor, niestety, nie został dostowoany do najnowszych wersji Joomla.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  6. #5
    Bywalec siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    443
    Punkty
    52

    Domyślny

    Po prostu nie złożyli ofiary bogini Hathor
    Само слога Славjанa спашава - Свуда пођи, својој кући дођи.

Podobne tematy

  1. Błąd 500 po aktualizacji do 3.8
    przez MrKostek na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post/autor: 02-12-2017, 14:37
  2. Pomocy bład serwera 500 po aktualizacji do j3.5
    przez thepablo na forum Instalacja, aktualizacja
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post/autor: 10-04-2016, 21:32
  3. 500 - An error has occurred. po aktualizacji
    przez Klusek1 na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 23-05-2014, 11:02
  4. 500- Nieznany błąd, po aktualizacji K2
    przez Teofil na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 26-12-2012, 21:18
  5. http 500 - bład wewnętrzny serwera joomla 1.5.6
    przez emonkey na forum Joomla 1.5 BŁĘDY
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 26-11-2008, 12:35

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •