Problem z zapleczem biała planasza z napisem system
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 11

Temat: Problem z zapleczem biała planasza z napisem system

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    11-12-2017
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny Problem z zapleczem biała planasza z napisem system

    Hej moi drodzy mam problem z moja stroną długo nie wchodziłem na zaplecze a teraz kiedy chce wejść wyświetla mi się biała plansza z napisem system i nic nie działa coś ktoś wie co sie mogło stać ?
    Wysyłam screen
    Attached Images Attached Images

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 939
    Punkty
    447

    Domyślny

    Włącz w pliku configuration.php ręcznie wyświetlanie błędów na max'a zobaczymy co się wyświetli.

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    11-12-2017
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    a w jaki sposób mam to zrobić?
    Niestety nie jestem zawodowcem stronę budowałem sobie sam na zasadzie prób i błędów.

  5. #4
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-12-2017
    Wpisy
    22
    Punkty
    3

    Domyślny

    Może istnieje u ciebie plik error_log w katalogu administrator. Jeśli tak to pokaż kilkanaście ostatnich linijek.

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    11-12-2017
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    hejj istnieje jedynie forder log i w srodku error a w nim

    2017-11-29T07:29:56+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-11-29T12:00:21+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-11-29T16:30:04+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-11-29T21:00:46+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-11-30T01:34:22+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-11-30T06:04:25+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-11-30T10:31:19+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-11-30T19:23:27+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-11-30T23:51:44+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-12-01T04:19:24+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.
    2017-12-01T08:48:28+00:00 INFO 181.214.87.244 joomlafailure Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło albo nie masz u nas jeszcze konta.

    - - - Updated - - -

    to są najnowsze

  7. #6
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-12-2017
    Wpisy
    22
    Punkty
    3

    Domyślny

    To nie jest to.

    W katalogu głównym joomli znajdź plik configuration.php.
    Edytuj go i zamień jedną linię (zamiast default możesz mieć obecnie inną wartość) z:
    Kod:
    public $error_reporting = 'default';
    na
    Kod:
    public $error_reporting = 'maximum';
    i zapisz plik.

    Jeśli będziesz miał problem ze zapisem to musisz najpierw zmienić uprawnienie do pliku.

    Po tych zmianach powinieneś widzieć błędy po zalogowaniu.

  8. #7
    Debiutant
    Dołączył
    11-12-2017
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    Hej taki jest bład
    Attached Images Attached Images

  9. #8
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-12-2017
    Wpisy
    22
    Punkty
    3

    Domyślny

    Najpierw porównaj plik administrator/modules/mod_menu/tmpl/default_submenu.php z wersją z instalki.

    Jeśli używasz cache-a to wyłącz go na chwilę, zrób to w configuration.php w głównym katalogu joomli.
    Zmień:
    Kod:
        public $caching = '1';
    na:
    Kod:
        public $caching = '0';
    i zapisz plik.

    Jeśli to także nie pomoże to możesz spróbować sciągnąć plik z
    https://gist.github.com/mbabker/d7bf...5a733607f89281

    i go uruchomić.

    Wyrzuci on z joomli wszystkie pliki, które powinny być usunięte przy poprzednich aktualizacjach oraz zaktualizuje bazę danych do aktualnej wersji w jakiej są pliki w twojej joomli.

  10. #9
    Bywalec
    Dołączył
    21-03-2017
    Wpisy
    206
    Punkty
    56

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez damianlik Zobacz wiadomość
    Hej taki jest bład
    Masz infekcję (włamanie)

    A.
    Pomogłem? Kliknij: Pomógł - daj punkt. Dzięki!

  11. #10
    Wyjadacz
    Dołączył
    30-05-2011
    Skąd
    Piła
    Wpisy
    607
    Punkty
    12

    Domyślny

    Dokładnie.

    Musisz poprosić hosting o przeskanowanie i udostępnienie listy ostatnio zmienianych plików.

    A potem szukać, poprawiać i znów szukać i poprawiać

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Problem z napisem "artykuły"
    przez smali na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post/autor: 11-01-2013, 16:06
  2. Problem z niechcianym napisem
    przez patrol1 na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 30-03-2012, 16:55
  3. Problem z napisem zamiast Logo
    przez bartus118 na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 22-07-2011, 15:04
  4. problem z napisem?
    przez kali_JP na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 09-01-2010, 03:19
  5. problem z napisem w pasku search
    przez jomlanew na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 10-04-2008, 12:16

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •