Problem z polskimi znakami w IE i Edge
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Problem z polskimi znakami w IE i Edge

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    27-12-2017
    Wpisy
    19
    Punkty
    2

    Joomla! 3.6 Problem z polskimi znakami w IE i Edge

    A więc tak.. zaraz dostanę OPWR, że ten temat był wałkowany N razy - zgoda. Wiem, że muszę ustawić Latin-ext. Problem polega na tym, że nie wiem gdzie mogę go zmienić w kodzie - początkujący użytkownik Joomla!
    - Joomla! 3.8
    - tample: shaper_helix3
    - stronka: http://www.lauta-solutions.com/

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyga palyga007 awatar
    Dołączył
    24-03-2010
    Skąd
    Wieluń
    Wpisy
    3 900
    Punkty
    229

    Domyślny

    Przecież jest okej. nie rozumiem o co ci chodzi..
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny."
    Przyjmę ofertę pracy w Australii...
    web-coder.pl

  4. #3
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 069
    Punkty
    120

    Domyślny

    Potwierdzam, wyświetla się dobrze: http://prntscr.com/hti4ix
    Sprawdź swoją przeglądarkę i jakiego kodowania używa do wyświetlenia strony.

    Ale strona to porażka - wybacz. Otwieranie zawartości w iframe... Linkowanie do czcionki Google POZA tagami <head></head>, puste kontenery <div>... bosz...
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  5. #4
    Nowicjusz
    Dołączył
    27-12-2017
    Wpisy
    19
    Punkty
    2

    Domyślny

    Teraz jest ok, bo wrzuciłam na bezczelnego fragment kodu HTML

  6. #5
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 069
    Punkty
    120

    Domyślny

    <dla czytających>
    To nie jest zalecana metoda - nie bierzcie przykładu z rozwiązań kolegi
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. shaper_helix3 - microsoft edge - contact information - problem
    przez Fera na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 31-05-2017, 02:09
  2. MS Edge
    przez roggor na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 18-08-2016, 17:19
  3. polska czcionka na edge
    przez wini74 na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 27-03-2016, 23:34
  4. Problem z polskimi znakami
    przez kwidzi na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 04-06-2006, 17:26
  5. Problem ze znakami polskimi
    przez sztos na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 10-12-2005, 00:31

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •