Nagłówek w szablonie protostarplus
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Nagłówek w szablonie protostarplus

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    29-12-2017
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny Nagłówek w szablonie protostarplus

    Prosze o poradę: zgubiłem foto w nagłówku Strony; jesli wstawiam tam fotki w postaci slajdów to wyłącza się tytuł strony

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 160
    Punkty
    126

    Domyślny

    Może nie tyle się wyłącza co slajdy mogą go przykrawać. Pokaż link do strony lub wyślij na priw - zobaczę to cudo ;)
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    29-12-2017
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    jestem początkujący, lepiej znam się na wiki niż na joomli, a to jest ta strona: [usunięto adres URL - zwiastun]

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 160
    Punkty
    126

    Domyślny

    Dobra, nie ma problemu. Chodzi o nagłówek strony "Home" lub "Fundacja"?
    Widzę je ponad obrazkiem. Obrazek jest w treści artykułu gdy tytułu jest poza - czyli nad obrazkiem
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    29-12-2017
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    chodzi o nagłowek nad Home

    - - - Updated - - -

    chyba jest w problem w nawigacji czyli cms? tam brakuje obrazka czyli nagłowka, ktory troche prymitywnie włączyłem w treść strony

  7. #6
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 160
    Punkty
    126

    Domyślny

    BRakuje obrazka... czyli pewnie modułu. Zobacz jak masz przypisny moduł - do jakich pozycji menu... i czy w ogóle jest włączony.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  8. #7
    Debiutant
    Dołączył
    29-12-2017
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    chyba tak, sprawdzę moduły, byc może go mimowolnie wyłączyłem, dzieki za uwagi, jesli mi się nie uda naprawić - pozostawię tak jak jest, na tej stronie forma nie gra pierwszorzędnej roli, chociaż było ładniej wprowadzić zmieniajace sie nagłowki, a ten szablon umozliwia tego rodzaju operację.

Podobne tematy

  1. reklamy AdKontekst zasłaniające nagłówek menu
    przez targil na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 04-10-2007, 14:15
  2. Nagłówek głównej tabeli
    przez sasiad na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 05-02-2007, 00:56
  3. Zmieniający się nagłówek strony
    przez kalisto na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 31-01-2007, 13:44
  4. Strona startowa po kliknięciu na nagłówek
    przez Forest na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 01-09-2006, 00:12
  5. nagłówek strony
    przez Forest na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 10-07-2006, 10:06

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •