Nagłówek w szablonie protostarplus
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Nagłówek w szablonie protostarplus

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    29-12-2017
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny Nagłówek w szablonie protostarplus

    Prosze o poradę: zgubiłem foto w nagłówku Strony; jesli wstawiam tam fotki w postaci slajdów to wyłącza się tytuł strony

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyjadacz siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    792
    Punkty
    92

    Domyślny

    Może nie tyle się wyłącza co slajdy mogą go przykrawać. Pokaż link do strony lub wyślij na priw - zobaczę to cudo ;)
    Само слога Славjанa спашава - Свуда пођи, својој кући дођи.

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    29-12-2017
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    jestem początkujący, lepiej znam się na wiki niż na joomli, a to jest ta strona: [usunięto adres URL - zwiastun]

  5. #4
    Wyjadacz siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    792
    Punkty
    92

    Domyślny

    Dobra, nie ma problemu. Chodzi o nagłówek strony "Home" lub "Fundacja"?
    Widzę je ponad obrazkiem. Obrazek jest w treści artykułu gdy tytułu jest poza - czyli nad obrazkiem
    Само слога Славjанa спашава - Свуда пођи, својој кући дођи.

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    29-12-2017
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    chodzi o nagłowek nad Home

    - - - Updated - - -

    chyba jest w problem w nawigacji czyli cms? tam brakuje obrazka czyli nagłowka, ktory troche prymitywnie włączyłem w treść strony

  7. #6
    Wyjadacz siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    792
    Punkty
    92

    Domyślny

    BRakuje obrazka... czyli pewnie modułu. Zobacz jak masz przypisny moduł - do jakich pozycji menu... i czy w ogóle jest włączony.
    Само слога Славjанa спашава - Свуда пођи, својој кући дођи.

  8. #7
    Debiutant
    Dołączył
    29-12-2017
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    chyba tak, sprawdzę moduły, byc może go mimowolnie wyłączyłem, dzieki za uwagi, jesli mi się nie uda naprawić - pozostawię tak jak jest, na tej stronie forma nie gra pierwszorzędnej roli, chociaż było ładniej wprowadzić zmieniajace sie nagłowki, a ten szablon umozliwia tego rodzaju operację.

Podobne tematy

  1. reklamy AdKontekst zasłaniające nagłówek menu
    przez targil na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 04-10-2007, 13:15
  2. Nagłówek głównej tabeli
    przez sasiad na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 04-02-2007, 23:56
  3. Zmieniający się nagłówek strony
    przez kalisto na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 31-01-2007, 12:44
  4. Strona startowa po kliknięciu na nagłówek
    przez Forest na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 31-08-2006, 23:12
  5. nagłówek strony
    przez Forest na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 10-07-2006, 09:06

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •