Jak dogonić Wordpressa? Joomla zwalniasz! - Strona 5
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Wyniki 41 do 44 z 44

Temat: Jak dogonić Wordpressa? Joomla zwalniasz!

Ekspert forum Viking awatar
    Wpisy
    720
    Punkty
    300

Domyślny

Tak dla kurażu dodam, że [dane na dziś] w Polsce wśród CMSów z wolnym kodem źródłowym Joomla ma nadal ponad 22% rynku podczas gdy na świecie zaledwie 2%... Może trzeba zakasać rękawy i zaangażować się globalnie, skoro ewidentnie robimy to lepiej ;)
    Jak skutecznie otrzymywać odpowiedzi na pytania zadawane na forach RTFM STFW
    Jobs in IT

2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna

Pochwał
    setki
    Debiutant Czao awatar
    Wpisy
    1
    Punkty
    2

Domyślny

Moim pierwszym CMS-em była Joomla. Ale powiem, że WordPress jest dla Blogów, dla szybkich stron internetowych tylko czysty HTML.
    Zdobądź pracę marzeń https://www.praca.pl/

Wyjadacz terra awatar
    Wpisy
    707
    Punkty
    67

Domyślny

Cytat Wysłane przez Holender Zobacz wiadomość
    no nie zgodzę się do końca.
    Wordpress to aktualnie najpotężniejsza maszyna jeśli chodzi o cms'y
    Oczywiście możesz się nie zgodzić, ale na jakiej podstawie masz taką ocenę ? Znasz Joomla ? Pracowałeś na nim ? Porównałeś parametry techniczne, technologie, dostępne rozwiązania itp... ?
    W przeciwieństwie do Ciebie, tworzyłem strony na Wordpress'ie i Joomla przez wiele lat i mogę stwierdzić, że głęboko się mylisz, albo inaczej Twoja opinia jest adekwatna do wiedzy.
    Chcesz sprawdzić ? Poczytaj na temat prostej operacji jaką jest Override w Wordpress i Joomla, albo spójność kodu w rozszerzeniach itp...
    Oczywiście Wordpress jest najpopularniejszym systemem cms, ale czy to oznacza że najlepszym ? Myślę że pomieszałeś te dwie kwestie, przy okazji zobacz ocenę Joomla branży. oto lista nagród Joomla https://www.joomlaterra.pl/joomla/cms-joomla

Domyślny

Cytat Wysłane przez terra Zobacz wiadomość
    Oczywiście możesz się nie zgodzić, ale na jakiej podstawie masz taką ocenę ? Znasz Joomla ? Pracowałeś na nim ? Porównałeś parametry techniczne, technologie, dostępne rozwiązania itp... ?
    W przeciwieństwie do Ciebie, tworzyłem strony na Wordpress'ie i Joomla przez wiele lat i mogę stwierdzić, że głęboko się mylisz, albo inaczej Twoja opinia jest adekwatna do wiedzy.
    Chcesz sprawdzić ? Poczytaj na temat prostej operacji jaką jest Override w Wordpress i Joomla, albo spójność kodu w rozszerzeniach itp...
    Oczywiście Wordpress jest najpopularniejszym systemem cms, ale czy to oznacza że najlepszym ? Myślę że pomieszałeś te dwie kwestie, przy okazji zobacz ocenę Joomla branży. oto lista nagród Joomla https://www.joomlaterra.pl/joomla/cms-joomla
    Nie ma sensu się wzburzać. Na to zjawisko mówi się efekt lub paradoks konformizmu czy jakoś tak. Nie jestem specjalistą z tej dziedziny. Jednak jak rozumiesz czym jest konformizm to wszystko wyjaśnia. Tutaj argumenty nic nie pomogą bo nie o to chodzi.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345