Błąd przy instalacji szablonu
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Błąd przy instalacji szablonu

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    10-03-2018
    Wpisy
    27
    Punkty
    2

    Domyślny Błąd przy instalacji szablonu

    Witam
    Zrobiłem sobie szablon joomla 2.5 i chciałem go zainstalować , niestety wyskoczył następujący błąd:
    blad.JPG
    Hosting: prv.pl
    joomla 3.5.1

    Z góry dzięki za pomoc
    Pozdrawiam

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 917
    Punkty
    445

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez jkotjkot Zobacz wiadomość
    Zrobiłem sobie szablon joomla 2.5
    No nie - zdecyduj się - robisz szablon dla Joomla 2.5 i instalujesz na Joomla 3

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    10-03-2018
    Wpisy
    27
    Punkty
    2

    Domyślny

    Zrobiłem go w Artisteer 4 , a tam niestety tylko joomla 2.5
    Czytałem na temat i jeden gość pisał ,że na joomla 3.x można wgrywać szblony 2.5

  5. #4
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 917
    Punkty
    445

    Domyślny

    Czasami tak, częściej nie.

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    10-03-2018
    Wpisy
    27
    Punkty
    2

    Domyślny

    a jest moze jakis sposób na konwertowanie szablonu z 2.5 na 3.x ???


    Chyba coś jest z hostingiem, bo nie mogę nic zainstalować. Próbowałem zainstalować plugin EF4framework i wyskakuje ten sam błąd.

    Pomożecie?

  7. #6
    Nowicjusz
    Dołączył
    10-03-2018
    Wpisy
    27
    Punkty
    2

    Domyślny

    OK, już sobie poradziłem.
    Szablon mi sie wyświetlił ale jest kolejny problem.
    Brak w szablonie wszystkich danych jakie wprowadziłem w Artisteer. Pamiętam ,że w joomla 2.5 była taka zakładka gdzie trzeba było kliknąć jeden przycisk i wszystko wskakiwało na swoje miejsce tak jak to było zaprojektowane w artisteer.

    Poradzicie coś?

  8. #7
    Wyjadacz siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    792
    Punkty
    92

    Domyślny

    Przepraszam ale Artisteer to chłam a produkowane na nim szablony to jeszcze większy chłam.
    Tworzenie szablonów nie jest trudne i zawsze można przerobić np. Protostar albo jakiś inny.
    Wystarczy trochę poczytać i poćwiczyć.

    Moja wypowiedź nie rozwiąże twojego problemu z szablonem... ale może skłoni do podjęcia próby utworzenia szablonu bez Artisteera.
    Само слога Славjанa спашава - Свуда пођи, својој кући дођи.

Podobne tematy

  1. Pomoc przy instalacji szablonu i komponentu - K2 - JA Wall
    przez artii89 na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 03-08-2012, 06:09
  2. 2.5.1 - Błąd przy instalacji szablonu
    przez fridge na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 09-02-2012, 03:56
  3. Nieznany błąd przy instalacji szablonu
    przez favor na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 02-01-2011, 21:37
  4. Błąd przy istniejącym serwisie, a przy świerzej instalacji nie!
    przez LoKiToX na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 21-03-2009, 20:58
  5. Brak szablonu przy nowej instalacji
    przez martinero na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 08-04-2008, 00:49

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •