Błąd przy instalacji szablonu
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Błąd przy instalacji szablonu

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    10-03-2018
    Wpisy
    27
    Punkty
    2

    Domyślny Błąd przy instalacji szablonu

    Witam
    Zrobiłem sobie szablon joomla 2.5 i chciałem go zainstalować , niestety wyskoczył następujący błąd:
    blad.JPG
    Hosting: prv.pl
    joomla 3.5.1

    Z góry dzięki za pomoc
    Pozdrawiam

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 939
    Punkty
    447

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez jkotjkot Zobacz wiadomość
    Zrobiłem sobie szablon joomla 2.5
    No nie - zdecyduj się - robisz szablon dla Joomla 2.5 i instalujesz na Joomla 3

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    10-03-2018
    Wpisy
    27
    Punkty
    2

    Domyślny

    Zrobiłem go w Artisteer 4 , a tam niestety tylko joomla 2.5
    Czytałem na temat i jeden gość pisał ,że na joomla 3.x można wgrywać szblony 2.5

  5. #4
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 939
    Punkty
    447

    Domyślny

    Czasami tak, częściej nie.

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    10-03-2018
    Wpisy
    27
    Punkty
    2

    Domyślny

    a jest moze jakis sposób na konwertowanie szablonu z 2.5 na 3.x ???


    Chyba coś jest z hostingiem, bo nie mogę nic zainstalować. Próbowałem zainstalować plugin EF4framework i wyskakuje ten sam błąd.

    Pomożecie?

  7. #6
    Nowicjusz
    Dołączył
    10-03-2018
    Wpisy
    27
    Punkty
    2

    Domyślny

    OK, już sobie poradziłem.
    Szablon mi sie wyświetlił ale jest kolejny problem.
    Brak w szablonie wszystkich danych jakie wprowadziłem w Artisteer. Pamiętam ,że w joomla 2.5 była taka zakładka gdzie trzeba było kliknąć jeden przycisk i wszystko wskakiwało na swoje miejsce tak jak to było zaprojektowane w artisteer.

    Poradzicie coś?

  8. #7
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 065
    Punkty
    120

    Domyślny

    Przepraszam ale Artisteer to chłam a produkowane na nim szablony to jeszcze większy chłam.
    Tworzenie szablonów nie jest trudne i zawsze można przerobić np. Protostar albo jakiś inny.
    Wystarczy trochę poczytać i poćwiczyć.

    Moja wypowiedź nie rozwiąże twojego problemu z szablonem... ale może skłoni do podjęcia próby utworzenia szablonu bez Artisteera.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. Pomoc przy instalacji szablonu i komponentu - K2 - JA Wall
    przez artii89 na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 03-08-2012, 07:09
  2. 2.5.1 - Błąd przy instalacji szablonu
    przez fridge na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 09-02-2012, 04:56
  3. Nieznany błąd przy instalacji szablonu
    przez favor na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 02-01-2011, 22:37
  4. Błąd przy istniejącym serwisie, a przy świerzej instalacji nie!
    przez LoKiToX na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 21-03-2009, 21:58
  5. Brak szablonu przy nowej instalacji
    przez martinero na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 08-04-2008, 01:49

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •