[Rozwiązane] captcha - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 16 z 16

Temat: captcha

  1. #11
    Przeglądacz Henry Morgan awatar
    Dołączył
    04-07-2014
    Wpisy
    80
    Punkty
    2

    Domyślny

    Witam,
    Założyłem forum dyskusyjne, które zabezpieczyłem Captha. O dziwo jakiś robot (tak sądzę) włamał się na forum zaczął wypisywać reklamy jakiś lekarstw czy narkotyków. Czy zdarzyło się Wam spotkać robota, który potrafi oszukać Captha?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 272
    Punkty
    1128

    Domyślny

    Ależ oczywiście. Nie ma niezawodnych zabezpieczeń.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  4. #13
    Bywalec
    Dołączył
    05-07-2012
    Wpisy
    107
    Punkty
    3

    Domyślny

    Nawet Recaptha Google już złamali. U siebie stosuję metodę Pytanie-odpowiedź

  5. #14

  6. #15
    Bywalec
    Dołączył
    26-01-2011
    Wpisy
    163
    Punkty
    10

    Rozwiązano

    Czy na tej stronie http://swiadomy.com/contact/13-administrator
    działa Captcha?
    Bo nie ma przycisku "Nie jestem robotem" a jest tylko logo Captcha na dole po lewej stronie

    http://splowce.pl/index.php/pl/napisz/4-autor-strony
    Bo na tej stronie zainstalowana taka sama Captcha ale jest napis Captcha z czerwoną gwiazdką i po najechaniu info żeby przepisać tekst z obrazka

    ddddddddd.png

  7. #16
    Bywalec terra awatar
    Dołączył
    26-05-2017
    Skąd
    Wrocław
    Wpisy
    292
    Punkty
    34

    Domyślny

    To jest captcha w wersji 3 i działa, nie trzeba niczego przepisywać, niestety formularz kontaktowy Joomla nie jest przygotowany dla nowego captcha i opis pola poostaje. Można takie pole nadpisać własną wersją formularza, lub ukryć poprzez css, tutaj przykład https://www.joomlaterra.pl/kontakt.html

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. Komponent kodu CAPTCHA i sklepik
    przez klausania na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 03-12-2007, 21:48
  2. joomlaboard-1.1.3-stable_PL+captcha.zip
    przez bchrabski na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post/autor: 31-10-2006, 18:54
  3. Akobook i captcha
    przez gti na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 21-02-2006, 20:41
  4. Akobook z captcha
    przez kajot na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 08-01-2006, 01:46
  5. Problem z AkoBook (captcha) i sondami
    przez slavo na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 11-12-2005, 19:42

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •