Jak poprawić wydajność strony ? Co zmienić ? - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 16 z 16

Temat: Jak poprawić wydajność strony ? Co zmienić ?

  1. #11
    Bywalec
    Dołączył
    03-10-2007
    Wpisy
    115
    Punkty
    9

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez rkonik Zobacz wiadomość
    TTFB już jest zdecydowanie lepszy.
    Czas ładowania się strony u mnie waha się pomiędzy 3s-4s więc nie ma tragedii.

    Pozbądź się jeszcze tego śmietnika z IE bo to już historia.
    Co masz na myśli IE ?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Bywalec
    Dołączył
    03-10-2007
    Wpisy
    115
    Punkty
    9

    Domyślny

    Chyba nie masz na myśli Internet Explorer ?

  4. #13

    Domyślny

    Tak mam na myśli Internet Explorer.
    Ta przeglądarka ma znikomy udział w rynku i pisanie specjalnie dla niej osobnego kodu jest marnowaniem czasu i zasobów.
    Bardzo dużo frameworków przestało wspierać IE. Skoro tak duży gracz nie potrafi dostosować swojej przeglądarki do najnowszych trendów i technologii to dlaczego Ty masz go wspierać i pisać specjalnie dla niego kod?
    Czasy gdy była walka w latach '90 pomiędzy Netskejpem IE i Operą dawno się skończyły. To wtedy musiałeś do każdej przeglądarki pisać osobno bo ten sam kod był inaczej interpretowany.
    mamy już 2018. Było wystarczająco dużo czasu aby dostosować przeglądarkę.

    Zresztą to obrazuje dosłownie czy warto pisać kod dla IE:
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Przegl...e,_01-2016.svg

  5. #14
    Bywalec
    Dołączył
    03-10-2007
    Wpisy
    115
    Punkty
    9

    Domyślny

    Nie wiem co jest nie tak ale google nie indeksuje moich zdjęć z galerii

  6. #15
    Wiarus mjmartino awatar
    Dołączył
    03-12-2007
    Skąd
    Będzin /k Katowic
    Wpisy
    2 706
    Punkty
    206

    Domyślny

    Bardzo możliwe że robot niema dostępu do Twoich zdjęć. zweryfikuj w konsoli google tester pliku robot.txt
    Site building progress ... 35% never end
    ================================

    Administracja Joomla, Video kursy z poradami Joomla, Poradniki, Tuturiale => https://joomlaguru.pl

    Szkoła Joomla Guru (Kursy Online) => https://szkola.joomlaguru.pl

  7. #16
    Bywalec
    Dołączył
    03-10-2007
    Wpisy
    115
    Punkty
    9

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez mjmartino Zobacz wiadomość
    Bardzo możliwe że robot niema dostępu do Twoich zdjęć. zweryfikuj w konsoli google tester pliku robot.txt

    Dostęp nie jest blokowany sprawdzałem w Google

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. Jak poprawić pozycję strony
    przez sisimon na forum Optymalizacja i wydajność
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post/autor: 26-05-2017, 14:19
  2. Gdzie poprawić komunikaty na stronie z błędem "nie znalezienia strony"?
    przez Super_mousee na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 12-07-2013, 16:21
  3. Jak poprawić nagłówek?
    przez arkasper na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 27-04-2010, 10:51
  4. Jak poprawić błąd w menu??
    przez okmiwww na forum Menu, struktura witryny
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 20-03-2009, 16:40
  5. Jak to poprawić - szablon Docman
    przez waz_2000 na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 21-02-2008, 20:38

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •