Jaki komponent SEO?
Wyniki 1 do 9 z 9

Temat: Jaki komponent SEO?

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    23-10-2018
    Wpisy
    21
    Punkty
    2

    Joomla! 3.6 Jaki komponent SEO?

    Jaki komponent byście polecili pod SEO? Wprawdzie było już kilka podobnych tematów, ale są one sprzed jakiegoś czasu i na pewno sporo się zmieniło od tamtej pory.
    Ja używam SEOBoss ale widzę pewne ograniczenia i rozglądam się za czymś innym.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus mjmartino awatar
    Dołączył
    03-12-2007
    Skąd
    Będzin /k Katowic
    Wpisy
    2 706
    Punkty
    206

    Domyślny

    A co potrzebujesz w tym komponencie SEO?
    Site building progress ... 35% never end
    ================================

    Administracja Joomla, Video kursy z poradami Joomla, Poradniki, Tuturiale => https://joomlaguru.pl

    Szkoła Joomla Guru (Kursy Online) => https://szkola.joomlaguru.pl

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    23-10-2018
    Wpisy
    21
    Punkty
    2

    Domyślny

    Zbiorcze działania + to co ma np. YoastSEO dla Wordpressa czyli takie mini audyty SEO każdego artykułu

    Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

  5. #4
    Wiarus mjmartino awatar
    Dołączył
    03-12-2007
    Skąd
    Będzin /k Katowic
    Wpisy
    2 706
    Punkty
    206

    Domyślny

    Nie używam Yoasta pod WP ;) wole seo framework

    Co do J!
    zerknij tutaj https://extensions.joomla.org/extension/route-66/ wzorowane coś ala Yoast używam tego na jeden ze stron w wersji free.
    Site building progress ... 35% never end
    ================================

    Administracja Joomla, Video kursy z poradami Joomla, Poradniki, Tuturiale => https://joomlaguru.pl

    Szkoła Joomla Guru (Kursy Online) => https://szkola.joomlaguru.pl

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    23-10-2018
    Wpisy
    21
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło

    Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

  7. #6
    Wyjadacz siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    947
    Punkty
    106

    Domyślny

    Sprawdź też https://seo.ijoomla.com/
    Само слога Славjанa спашава - Свуда пођи, својој кући дођи.

  8. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    23-10-2018
    Wpisy
    21
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dzięki ale coś mi się nie chce zainstalować ten komponent

    Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

  9. #8
    Wyjadacz siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    947
    Punkty
    106

    Domyślny

    "Ten" czyli który?
    Само слога Славjанa спашава - Свуда пођи, својој кући дођи.

  10. #9
    Nowicjusz
    Dołączył
    23-10-2018
    Wpisy
    21
    Punkty
    2

    Domyślny

    Ten, który polecałeś czyli iseo (wersja fee)

Podobne tematy

  1. Jaki modul pod SEO
    przez guzer na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post/autor: 24-11-2011, 16:08
  2. komponent do tworzenia katalogow seo
    przez dlugasx na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 14-06-2007, 13:58
  3. Jaki komponent FAQ (nie xFAQ)?
    przez Jarecki_B12 na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 24-09-2006, 21:42
  4. Translacja w joomla (włączone SEO) – jaki .htaccess na az.pl
    przez jacer na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 12-09-2006, 14:59
  5. [bannery] - jaki komponent/modul
    przez Kamil Wolski na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 28-08-2006, 00:07

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •