Problem z JCE Editor. Proszę bardzo o pomóc!!!
Wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Problem z JCE Editor. Proszę bardzo o pomóc!!!

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    02-12-2018
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny Problem z JCE Editor. Proszę bardzo o pomóc!!!

    Witam!
    Koniecznie muszę założyć witrynę dla studiów. Ale mam problem z JCE Editorem. Kiedy naciskam na Komponenty - JCE Editor - Install Add-ons wyświetla się następny napis:
    Fatal error: require_once(): Failed opening required '/profiles/v/vn/vnn/vnnastya2/anastasiia17575.cba.pl/administrator/includes/toolbar.php' (include_path='.:/opt/php56u/lib/php') in /profiles/v/vn/vnn/vnnastya2/anastasiia17575.cba.pl/administrator/components/com_jce/controller.php on line 117
    Wersja Joomla!: 3.9.0.
    Jak rozwiązać ten problem? Bardzo proszę o pomóc i z góry dziękuję!:)

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 081
    Punkty
    120

    Domyślny

    Jaka wersja JCE? Bo Najnowsza wersja w linii 117 nie pyta o plik toolbar.php
    Joomla 3.9.1 nie ma pliku toolbar.php w lokacji ROOT/administrator/includes.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    02-12-2018
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 081
    Punkty
    120

    Domyślny

    Przestarzała wersja. Zaktualizuj do 2.6.33:

    https://www.joomlacontenteditor.net/...ds/editor/core
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    02-12-2018
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    Zaktualizowałam i Control Panel już działa. Ale teraz nie rozumiem, jak zainstalować język polski w JCE Editor

  7. #6
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 356
    Punkty
    544

    Domyślny

    Możesz powiedzieć, czego Ci brakuje w standardowym edytorze?

  8. #7
    Debiutant
    Dołączył
    02-12-2018
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    To nie moja decyzja zamienić editor. Muszę zrobić, bo to jest jedno z zadań

  9. #8
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 081
    Punkty
    120

    Domyślny

    1. Idziesz tutaj: https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/languages
    2. Wybierasz język z listy
    3. Pobierasz
    4. Instalujesz tak jak każde inne rozszerzenie w Joomli czyli Zaplecze -> Rozszerzenia -> Instaluj
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. Editor JCE lub Editor TinyMCE - brak pogrubienia i pochylenia tekstu
    przez perver88 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post/autor: 06-09-2013, 08:57
  2. Szukam dodatku żeby zrobić katalog skuterów. Może ktoś mi pomóc?
    przez Notarius na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 10-10-2010, 22:21
  3. Nie chcą pomóc na forum VirtueMart - proszę o pomoc tutaj.
    przez Pavlos na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 17-08-2010, 14:55
  4. Czy ktoś byłby wstanie pomóc..
    przez Najkon na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 12-07-2006, 02:51

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •