Pusty koszyk szablon AS 002051 - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 15 z 15

Temat: Pusty koszyk szablon AS 002051

  1. #11
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-11-2015
    Skąd
    Elbląg
    Wpisy
    15
    Punkty
    2

    Domyślny

    poszło :-)
    Moja strona - już nie długo, własna firma - już zaraz

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 507
    Punkty
    176

    Domyślny

    Dobra, dam znać.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #13
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 507
    Punkty
    176

    Domyślny

    1. Ustawienia w Konfiguracja -> Szablony ustaw tak: http://prntscr.com/mj5eqo
    2. Konfiguracja -> Zamówienia ustaw tak: http://prntscr.com/mj5eyu
    3. W szablonie ROOT/templates/as002051free/html/com_virtuemart/productdetails zmień nazwy plików:

    default_images.php
    default_images_zoom.php

    W ten sposób: http://prntscr.com/mj5fpl

    Pliki te ładują skrypty powodujące konflikty z fancybox. Przez co nie pokazuje się dodawanie do koszyka.

    Tutaj zobacz jak to teraz działa: http://joomla.prolusatia.pl/kosmetyki-pielegnacyjne

    W razie czego mogę podesłać Ci działająca kopię zapasową.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  5. #14
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-11-2015
    Skąd
    Elbląg
    Wpisy
    15
    Punkty
    2

    Domyślny

    No powiem ci szacun . Sama bym nie dała rady. Widać 10 lat praktyki :-)
    Działa - dzięki bardzo. To teraz można zabierać się za kosmetykę.
    Jak będę miała problemy to się odezwę :-)
    Moja strona - już nie długo, własna firma - już zaraz

  6. #15
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 507
    Punkty
    176

    Domyślny

    Cieszę się, że mogłem pomóc.
    Dawaj znać na forum w razie problemów.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. Pusty szablon Joomla 1.5.
    przez pawelmazur na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 28-04-2011, 13:30
  2. HTML Source Editor jest pusty przy zapisanej stronie
    przez Mihauek na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post/autor: 22-01-2008, 10:49
  3. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 13-07-2007, 15:39
  4. pusty koszyk po dodaniu towaru - virtuemat
    przez neuromancer na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 31-07-2006, 00:46
  5. pusty popup przy dodawaniu linków w edytorach :(
    przez qsqsqsqs na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 22-06-2006, 08:07

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •