[Rozwiązane] Artykuł dla zarejestrowanych lecz będący łączem - Strona 3
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Wyniki 21 do 30 z 44

Temat: Artykuł dla zarejestrowanych lecz będący łączem

  1. #21
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    Niestety po utworzeniu użytkownika automatycznie przypisano konto do tej samej grupy...

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #22
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    Udało mi się ustawić swoje konto na Administrator (grupa) tamto admin usunąłem, lecz znowu to samo mam w opcjach artykułu...


  4. #23
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 803
    Punkty
    196

    Domyślny

    Hmmm... dobra. A te ustawienia globalne to TAK czy NIE.
    Bo by wychodziło, że globalnie masz ustawione na NIE.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  5. #24
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    No było na NIE lecz teraz i tak artykuł wyświetlany dla zarejestrowanych jest możliwy do kliknięcia dla tej grupy, a chcę by był też dla gości z możliwością zalogowania się by widziały więcej po czytaj dalej.

  6. #25
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 803
    Punkty
    196

    Domyślny

    Ale przecież tak jest: http://prntscr.com/n9k8k8

    To co widzisz to wprowadzenie, zamiast przycisku czytaj dalej jest "Zaloguj się by zobaczyć".

    To widzi osoba niezalogowana.

    Tytuł artykułu nie jest linkiem - spróbuj ustawić to bezpośrednio w ustawieniach artykułu (bo mimo iż masz globalnie może być nadpisane ustawieniami dla pozycji menu).
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  7. #26
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    https://prnt.sc/n9kgof ustawione wszystko na TAK i POKAŻ lecz i tak gość nie może kliknąć w temat artykułu, a wiem że wcześniej mogli nawet nie zakładając konta.

  8. #27
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 803
    Punkty
    196

    Domyślny

    To sprawdź jeszcze w pozycji menu dla "pobierz-sety-arena-kokocko".
    Ustawienia widoku można zrobić globalne, dla artykułu i w pozycji menu.

    Jeśli to nie zadziała - opcji więcej nie ma, trzeba sprawdzić w szablonie co tam jest.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  9. #28
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    Ustawione wszystko na TAK i POKAŻ lecz znowu bez zmian...

  10. #29
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 803
    Punkty
    196

    Domyślny

    Zatem pozostaje sprawdzić co tam jest w szablonie... spakuj szablon i udostępnij do pobrania - zobaczę.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  11. #30
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    Proszę bardzo spakowany szablon głównej strony na komputery, również mam szablon mobile_basic na telefony ten standardowy.
    https://www67.zippyshare.com/v/zCvtXXA3/file.html

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Dodatkowe MENU - banalna sprawa, lecz dla mnie niewyjaśniona
    przez toudi89 na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 06-02-2011, 02:09
  2. Artforms - wysyła maila, lecz pustego
    przez ViperAS na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 11-12-2007, 22:11
  3. Sonda nie jedna lecz wiele
    przez zyraf na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 23-10-2007, 16:00
  4. Poszukuję czegoś w stylu linków lecz bardziej rozbudowane.
    przez jihn na forum Pomysły, sugestie, propozycje, oczekiwania
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 31-08-2006, 07:25
  5. Joomfish w module frontendu, ust.by aby wyswietlał flagi lecz ...
    przez voco na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 25-06-2006, 23:22

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •