[Rozwiązane] Artykuł dla zarejestrowanych lecz będący łączem - Strona 4
Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Wyniki 31 do 40 z 44

Temat: Artykuł dla zarejestrowanych lecz będący łączem

  1. #31
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 930
    Punkty
    211

    Domyślny

    Dobra, spróbuj tego: https://megawrzuta.pl/download/323fa...3768734b8.html

    Wrzuć zawartość tego zipa do katalogu głównego szablonu (będzie to katalog html z zawartością).

    Zobacz czy linki w tytułach się pojawią.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #32
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    Jeżeli to ma tak wyglądać, to nie bez zmian...

  4. #33
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 930
    Punkty
    211

    Domyślny

    Nie, ma być html/com_content.
    Utwórz tam katalog html i do niego przenieś com_content.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  5. #34
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    Poprawiłem, lecz w odnośnik dalej nie mogę kliknąć.

  6. #35
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    EDIT:/ Działa mistrzu! ale działa tylko gdy wejdę w kategorię http://www.emuza.net/54/pobierz-sety-arena-kokocko i dany artykuł a ze strony głównej tak nie mogę kliknąć w tytuł w ciągu dalszym, http://www.emuza.net/strona-glowna/page-2

  7. #36
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 930
    Punkty
    211

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez beRRo Zobacz wiadomość
    tylko gdy wejdę w kategorię
    Zgadza się bo zrobiłem tylko dla kategorii. Czyli potrzebujesz jeszcze dla wyróżnionych.

    Załadowałem spakowany katalog "html" raz jeszcze z dodatkowymi plikami dla wyróżnionych https://megawrzuta.pl/download/c5cba...775d39199.html

    Usuń obecny katalog html i zastąp go tym z nowej paczki.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  8. #37
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez siristru Zobacz wiadomość
    Zgadza się bo zrobiłem tylko dla kategorii. Czyli potrzebujesz jeszcze dla wyróżnionych.

    Załadowałem spakowany katalog "html" raz jeszcze z dodatkowymi plikami dla wyróżnionych https://megawrzuta.pl/download/c5cba...775d39199.html

    Usuń obecny katalog html i zastąp go tym z nowej paczki.
    Dziękuję! właśnie o to chodziło, wszystko działa jak należy. W razie problemów będę wiedział do kogo się odezwać! Jeszcze raz wielkie dzięki!

  9. #38
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    A jeszcze mam takie pytanko, bo problem mam teraz na szablonie smartfonów i czy ten katalog również mogę w tym szablonie załadować?
    mój szablon to mobile_basic standardowy --> link --> https://www5.zippyshare.com/v/kcGaKgnU/file.html

  10. #39
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 930
    Punkty
    211

    Domyślny

    Tak
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  11. #40
    Bywalec
    Dołączył
    06-12-2011
    Wpisy
    272
    Punkty
    10

    Domyślny

    A chciałbym usunąć "szczegóły" którą widać przy artykułach, da się radę poprawić kod?

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Dodatkowe MENU - banalna sprawa, lecz dla mnie niewyjaśniona
    przez toudi89 na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 06-02-2011, 02:09
  2. Artforms - wysyła maila, lecz pustego
    przez ViperAS na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 11-12-2007, 22:11
  3. Sonda nie jedna lecz wiele
    przez zyraf na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 23-10-2007, 16:00
  4. Poszukuję czegoś w stylu linków lecz bardziej rozbudowane.
    przez jihn na forum Pomysły, sugestie, propozycje, oczekiwania
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 31-08-2006, 07:25
  5. Joomfish w module frontendu, ust.by aby wyswietlał flagi lecz ...
    przez voco na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 25-06-2006, 23:22

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •