[Rozwiązane] Problem z menu
Wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Problem z menu

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    12-05-2011
    Wpisy
    2
    Punkty
    10

    Joomla! 3.6 Problem z menu

    Witam
    Posiadam menu rozwijane jedno na górze a drugie po lewej stronie.
    Mam problem z menu, które znajduje się po lewej stronie.
    Kiedy klikam na górne menu i klikam w nim na dowolną podstronę to na lewym menu pojawia się liczba, która określa liczbę podstron.
    Jak można wyłączyć opcję w joomla aby nie pokazywała liczby podstron ? (dołączyłem zdjęcie nr 1. Widać menu rozwinięte i jest 6 podstron )
    Proszę o pomoc.
    01.png

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 439
    Punkty
    166

    Domyślny

    Podaj proszę adres strony gdzie można zobaczyć to cudo.

    Czy używasz standardowego modułu mod_menu z Joomla? Chyba nie bo nie przypominam sobie takiego problemu.
    Należało by zobaczyć w ustawieniach modułu czy jest taka opcja lub (ostatecznie) nadpisać widok modułu i usunąć z niego ten numer (kod wyświetlający ten numer).
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    12-05-2011
    Wpisy
    2
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dziękuję za wiadomość.
    Używam modułu do menu „Accordeon CK menu” w opcjach od strony panelu nie widzę takiej opcji aby wyłączyć pokazywanie ilości podstron.

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 439
    Punkty
    166

    Domyślny

    Problem rozwiązano edytując widok moduł i nadpisując go w szablonie.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. Problem active jednocześnie na menu top i menu left
    przez Acase na forum Menu, struktura witryny
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 19-09-2011, 14:40
  2. Problem z prawidłowym wyświetlaniem menu za pomocą SuperFish menu.
    przez jaywalker na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 25-07-2011, 14:36
  3. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 15-09-2009, 14:41
  4. Problem z menu Styl menu : Lista
    przez faketa na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 11-06-2009, 13:28
  5. J1.5: Tab Menu, navbar menu (ala ang.pl top menu)
    przez aaabbb na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 04-01-2009, 02:22

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •