[Rozwiązane] problem z dodatkiem sigplus - nic się nie wyświetla - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 16 z 16

Temat: problem z dodatkiem sigplus - nic się nie wyświetla

  1. #11
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 748
    Punkty
    191

    Domyślny

    A czy konsola przeglądarki wyświetla jakiś błąd?

    Jaka wersja sigplis nie działa na jakiej Joomli?

    Sprawdziłbym na mojej testowej stronie.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Bywalec
    Dołączył
    15-10-2011
    Wpisy
    229
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dawno mnie nie było bo zająłem się innym tematem Błędów żadnych nie ma. Sigplus 1.5.0.272 i żaden nie działa 1.5.0.272 na początku ten pierwszy działał normalnie i nie wiem co się stało że się sknociło :/ Joomla 3.9.4

  4. #13
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 748
    Punkty
    191

    Domyślny

    Joomla 3.9.4.. daj jej szansę i zaktualizuj do 3.9.8
    W wolnej chwili zobaczę czy u mnie sigplus pójdzie.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  5. #14
    Bywalec
    Dołączył
    15-10-2011
    Wpisy
    229
    Punkty
    10

    Domyślny

    Zaktualizowałem i ciągle to samo :/ Nawet poprzenosiłem pliki sigplusa z kopii strony na której to działa w miejsce docelowe gdzie nie działa i też bez zmian.

  6. #15
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 748
    Punkty
    191

    Domyślny

    Wyłącz na chwilę dodatek jch_Optimize. Ten dodatek łaczy wszystkie js skrypty w jeden. Już nie raz spotkałem się z sytuacją w której takie łączenie powodowało defekty w działaniu różnego rodzaju slajdów.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  7. #16
    Bywalec
    Dołączył
    15-10-2011
    Wpisy
    229
    Punkty
    10

    Domyślny

    W teorii jest on wyłączony Może po prostu chwilowo go odinstaluję zobaczę jaki będzie efekt.

    - - - Updated - - -

    No dobra, czyli się wyjaśniło... Niby dodatek był wyłączony ale chyba tak nie do końca... Po jego usunięciu jest wszystko ok Zainstaluje raz jeszcze i wykluczę sigplusa z niego albo w ogóle żeby nic ze skryptami nie robił.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. Problem z dodatkiem Content - Image gallery - sigplus 1.4.2.17
    przez wuwer na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 26-06-2014, 21:40
  2. sigplus - nie wyświetla się galeria
    przez dawis123 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 13-08-2013, 03:25
  3. Problem z szablonem - nie wyświetla się prawie nic
    przez jomla_2012 na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 14-12-2012, 00:21
  4. News Pro GK1 - nic się nie wyświetla. Co zmienić w ustawieniach?
    przez ewqa na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 41
    Ostatni post/autor: 19-01-2011, 19:17
  5. Na portalu nic się nie wyświetla
    przez Sajrus-World na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 08-08-2006, 10:56

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •