[Rozwiązane] Megamenu nie rozwija się na stronie głównej
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Megamenu nie rozwija się na stronie głównej

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    09-01-2013
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Joomla! 3.6 Megamenu nie rozwija się na stronie głównej

    Witam
    Na stronie głównej DJMegamenu się nie rozwija, na podstronach działa normalnie.
    Mam jeszcze jeden problem z DJ ImageSlider - nie ładuje obrazków.
    https://soswradomsko.pl

    Z góry dziękuję za pomoc.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 505
    Punkty
    174

    Domyślny

    Masz błędy js script: http://prntscr.com/nytuvh
    Jakieś komponenty lub raczej moduły (wtyczki?) "gryzą" się.
    Wyłącz modułe jeden po jednym na pierwszej stronie a w ten sposób znajdziesz skonfliktowane elementy.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    09-01-2013
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Rozwiązano

    Przepraszam, że tak późno ale końcówka roku i masa papierów ;) Faktycznie problem z modułem News Show Pro GK5, a raczej z jego trybami, przy niektórych występuje problem. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

  5. #4
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 280
    Punkty
    1130

    Domyślny

    Zainstaluj nową wersję modułu New Show Pro GK5 - do pobrania ze strony JoomlArt
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    09-01-2013
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dzięki zwiastun, faktycznie umknęło mi, że wyszła nowa wersja i to chyba rozwiąże całkowicie problem. Dziękuję za pomoc.

Podobne tematy

  1. Menu nie rozwija się na stronie głownej
    przez m.j.kozlowsky na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 03-12-2011, 19:51
  2. Górne menu na stronie administratora nie rozwija się
    przez Krzysztof na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 31-07-2011, 12:25
  3. Menu się nie rozwija!
    przez djisworking na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 05-06-2011, 11:47
  4. Menu się nie rozwija
    przez jacobs242 na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 16-05-2009, 16:40
  5. Problem z menu / nie rozwija się
    przez Danio na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post/autor: 26-04-2009, 19:14

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •