Jak przenieść zawartość menu pod inną klasę? (w wersji na telefon)
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Jak przenieść zawartość menu pod inną klasę? (w wersji na telefon)

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    04-07-2019
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny Jak przenieść zawartość menu pod inną klasę? (w wersji na telefon)

    Screenshot_1.jpg
    Jak przenieść zawartość menu pod inną klasę? (w wersji na telefon)
    Attached Images Attached Images

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 287
    Punkty
    1132

    Domyślny

    Drogi Debiutancie. Zadajesz pytania iście debiutanckie.
    Prosta odpowiedź: dobierz sobie szablon, w którym nie będziesz musiał rozwiązywać takich problemów, bo rozwiązał je autor szablonu. Jeśli natomiast sam spreparowałeś ten szablon, to - obawiam się - że będzie spory kłopot. Bo bez umiejętności rozwiązywania tego typu problemów, to ja bym się za tworzenie szablonu nie zabierał.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    04-07-2019
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez zwiastun Zobacz wiadomość
    Drogi Debiutancie. Zadajesz pytania iście debiutanckie.
    Prosta odpowiedź: dobierz sobie szablon, w którym nie będziesz musiał rozwiązywać takich problemów, bo rozwiązał je autor szablonu. Jeśli natomiast sam spreparowałeś ten szablon, to - obawiam się - że będzie spory kłopot. Bo bez umiejętności rozwiązywania tego typu problemów, to ja bym się za tworzenie szablonu nie zabierał.
    Czy ja napisałem w wątku, że tworze szablon? Raczej go przystosowuję w panelu konfiguracyjnym do swoich potrzeb.

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 663
    Punkty
    186

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez Taki Tam Slu Zobacz wiadomość
    Jak przenieść zawartość menu pod inną klasę? (w wersji na telefon)
    Twoje pytanie trudno zrozumieć a obrazek niestety nie pomaga. Co rozumiesz przez "inną klasę"? Czym jest w tym przypadku "klasa"?
    Ja rozumiem słowo "klasa" jako klasa CSS. Ale chyba nie o to chodzi.

    Opisz szerzej co chodzi.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    04-07-2019
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny

    Jak przenieść mainmenu na prawą stronę (dla telefonów).

  7. #6
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 663
    Punkty
    186

    Domyślny

    To wymagało by sporego przerobienia plików CSS... spróbuj jednak inny szablon.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. telefon nie rozpoznaje wersji mobilnej strony - Gantry 5
    przez mlyngraf na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 07-11-2016, 00:34
  2. Jak przenieść na inną domene
    przez marek1991 na forum Instalacja, aktualizacja
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 10-05-2014, 18:15
  3. Jak przenieść zawartość forum AGORA do KUNENA ?
    przez hl3b4n na forum Komunikacja: fora, czaty, poczta, biuletyny
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post/autor: 18-11-2010, 15:09
  4. Najechanie myszka - inna klasa dla DIV
    przez mudol na forum Różne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 29-01-2008, 22:33
  5. Inna klasa dla każdego "li"
    przez orelob na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post/autor: 22-01-2008, 21:31

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •