[Rozwiązane] Jaką mam pewność o dobrej migracji? - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 18 z 18

Temat: Jaką mam pewność o dobrej migracji?

  1. #11
    Bywalec
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    107
    Punkty
    10

    Domyślny

    nie działa dalej

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 124
    Punkty
    223

    Domyślny

    Eppur si muove http://prntscr.com/oen06b
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #13
    Bywalec
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    107
    Punkty
    10

    Domyślny


    Działa po zainstalowaniu innego captcha, wcześniejszy systemowy usunąłem. Czy może tak zostać?

  5. #14
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 124
    Punkty
    223

    Domyślny

    Może. Systemowy powinien działać... można by drążyć ale jak nowy działa bez problemu to wszystko dobrze ;)
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #15
    Bywalec
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    107
    Punkty
    10

    Domyślny



    Chciałbym pozbyć się tych polskich znaków specjalnych z aliansu? Jak to zmienić?

  7. #16
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 460
    Punkty
    556

    Domyślny

    Zaplecze / System / Konfiguracja globalna / Optymalizacja dla wyszukiwarek / Aliasy w Unicode
    Zauważ, że zmienią się wszystkie nowe adresy....

    p.s.
    Jesteś jedną z niewielu osób, której udaje się wstawiać obrazki na forum.
    Jak zdobędziesz umiejętność ich kadrowania przed wstawieniem - będzie booombastycznie
    ;-)

  8. #17
    Bywalec
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    107
    Punkty
    10

    Domyślny

    Czyli stare adresy (alians) zostają po staremu i nie ma możliwości ich zmiany?

  9. #18
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 124
    Punkty
    223

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez B3rr.O Zobacz wiadomość
    Czyli stare adresy (alians) zostają po staremu (...)
    Zostaną po staremu bo tak zostały zapisane w bazie danych.

    Cytat Wysłane przez B3rr.O Zobacz wiadomość
    (...) i nie ma możliwości ich zmiany?
    Jest, jeśli będziesz edytował aliasy w bazie danych. W tabeli _content.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. Gdzie kupie fajne szablony w dobrej cenie?
    przez k-9 na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 14-04-2013, 23:33
  2. Szukam dobrej wyszukiwarki do katalogu firm
    przez jerjar9359 na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 10-10-2010, 20:00
  3. Poszukuję dobrej i działającej galerii do Joomla.
    przez kaszczor na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 22
    Ostatni post/autor: 05-04-2007, 18:15
  4. Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 16-12-2005, 18:34

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •