Problem ze sprawdzaniem akutualizacji joomla i roszerzeń ver joomli 3.9.10
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Problem ze sprawdzaniem akutualizacji joomla i roszerzeń ver joomli 3.9.10

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    11-12-2017
    Wpisy
    15
    Punkty
    2

    Rozwiązano Problem ze sprawdzaniem akutualizacji joomla i roszerzeń ver joomli 3.9.10

    Szanowni Grupowicze,

    Próba naprawy nic nie pomaga macie jakiś pomysł jak to naprawić?

    1.jpg


    2.jpg


    3.jpg

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 665
    Punkty
    186

    Domyślny

    Tak, najlepiej jest zainstalować gdzieś najnowszą wersje Joomla 3.9.10.
    Następnie przez PHPmyAdmin zajrzeć do jej struktury.
    I ostatecznie utworzyć brakujące tabele w bazie danych w Twoim systemie produkcyjnym.
    To dotyczy również nadania indeksu rzeczonym tabelom.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    11-12-2017
    Wpisy
    15
    Punkty
    2

    Domyślny

    zrobiłem export tabeli brakującej z czystej instalacji i importowałem ją do bazy z błędem nic to nie pomogło

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 665
    Punkty
    186

    Domyślny

    To się pospieszyłeś
    Bo nie brakuje ci tabel tylko kolumn. Sprawdź czy w bazie strony produkcyjnej masz w tabeli #__updates kolumnę infourl.
    Nie masz?
    Utwórz korzystając z informacji o strukturze z czystej instalacji.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    11-12-2017
    Wpisy
    15
    Punkty
    2

    Domyślny

    W której tabeli szukać tej kolumny?

  7. #6
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 665
    Punkty
    186

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez siristru Zobacz wiadomość
    Sprawdź czy w bazie strony produkcyjnej masz w tabeli #__updates kolumnę infourl.
    Masz wszystko napisane w trzecim obrazku
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. Ajax- problem ze sprawdzaniem adresów i nazw
    przez beata_01 na forum CB i Joomsocial
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 15-11-2010, 11:11
  2. Problem ze sprawdzaniem pisowni po aktualizacji do 1.5.14
    przez pro12 na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 09-09-2009, 15:09
  3. Joomla 1.0.15 i phpBB ver.3
    przez Szwejk na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 23-06-2009, 14:42
  4. Joomla 1.5 na jednym serwerze ze starą ver.
    przez mery_master na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 17-09-2008, 14:30
  5. Akyualizacja joomli z ver. 1.02 do 1.08
    przez kuslis na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 29-05-2006, 09:43

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •