[Rozwiązane] Problem z modułem Produkt VirtueMart
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Problem z modułem Produkt VirtueMart

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    19-08-2019
    Skąd
    Bydgoszcz
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny Problem z modułem Produkt VirtueMart

    Witam wszystkich serdecznie!

    Robię bloki w których będą wyświetlane artykuły z poszczególnych kategorii. Problem jest następujący. Moduł Produkt (standardowy) nie wyświetla produktów z żądanej kategorii, mimo że ją zaznaczam, tylko z wszystkich kategorii. Sprawdzałem różne opcje i nic. Ewentualnie może ktoś zna jakiś inny darmowy moduł do wyświetlania produktów z wybranej kategorii?
    Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 748
    Punkty
    192

    Domyślny

    Domyślny moduł produktów VM powinien na to pozwalać: http://prntscr.com/ourlmo
    Nie działa ta opcja?
    Opcjonalnie poszukaj alternatywy na JED lub stronie VM.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    19-08-2019
    Skąd
    Bydgoszcz
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dziękuję bardzo. No właśnie tam zaznaczam kategorię a wyświetla mi z wszystkich kategoriach. Nie wiem gdzie jest problem.

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 748
    Punkty
    192

    Domyślny

    1. Upewnij się, że produkt jest dobrze przypisany
    2. struktura kategorii jest poprawna (chodzi również o inkluzję czyli zawieranie się kategorii w sobie)
    3. Wyczyść cache w Joomla
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    19-08-2019
    Skąd
    Bydgoszcz
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dziękuję. Będę teraz badał to wg twoich punktów. Napisałem tez wcześniej na PW, będę wdzięczny za odpowiedź.

    - - - Updated - - -

    Dziękuję! Jest! To była kwestia kategorii.

Podobne tematy

  1. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 12-06-2018, 23:44
  2. Virtuemart i produkt internetowy
    przez Robster na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 28-07-2013, 10:33
  3. Virtuemart - Zapytaj o produkt - brak maila
    przez Dino2 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 20-05-2013, 11:49
  4. virtuemart produkt w promocji przez parę dni
    przez egdstudio na forum Biznes: sklepy, ogłoszenia, katalogi produktów
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 24-02-2012, 01:31
  5. VM problem ze zdjęciami produktów gdy jest ustawiony produkt rodzic i produkt dziecko
    przez bapraster na forum Biznes: sklepy, ogłoszenia, katalogi produktów
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 09-02-2012, 12:32

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •