Cena brutto zamiast netto
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Cena brutto zamiast netto

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    27-08-2019
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Rozwiązano Cena brutto zamiast netto

    Witajcie, da się zamienić by nie było widocznej ceny netto tylko brutto w joomla? wersja 3.9.11

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2

  4. #3
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 883
    Punkty
    207

    Domyślny

    Ale o co chodzi?
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  5. #4
    Debiutant
    Dołączył
    27-08-2019
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny

    A powiecie jak?

    chodzi o to ze cene produktu mam np. 10zł netto a chce miec 10zł brutto. Jestem zwolniony z VAT i o to mi chodzi

  6. #5
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 883
    Punkty
    207

    Domyślny

    Ale nie odpowiedziałeś na pytanie: o co chodzi?
    Joomla to nie sklep. Masz pewnie jakieś rozszerzenie - jakie?
    Nie dostarczyłeś żadnych szczegółów a zadałeś pytanie. Jak mamy odpowiedzieć?
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  7. #6
    Debiutant
    Dołączył
    27-08-2019
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny

    Hmm to by wyjasnilo wszystko, ja joomla instalowalem od razu z quickstartu szablonu. To jeszcze zerkne jak wroce do domu co to moze byc. Jak nie znajde to sie odezwe. Myslalem ze joomla to juz jest sklep ;) nigdy jej nie uzywalem. Zawsze na prestashopie robilem

  8. #7
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 883
    Punkty
    207

    Domyślny

    Zobacz na Zapleczu zakładka komponenty. Tam znajdź swój sklep i powiedz jak się nazywa rozszerzenie np. VirtueMart.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. Virtuemart cena brutto i netto
    przez vego007 na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 05-08-2008, 08:44
  2. Problem z wyświetlaniem cen netto / brutto
    przez tanatos na forum VirtueMart
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 19-12-2007, 01:30
  3. Virtuemart 1.0.6 - jak zmienić wyświetlaną cenę z VAT na cenę netto
    przez yogi009 na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 24-10-2007, 18:52
  4. Ceny netto i brutto po i przed rabatem (zrobione)
    przez slodown na forum VirtueMart
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 14-10-2007, 22:50
  5. Cena brutto i netto
    przez Leonardo na forum VirtueMart
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 29-01-2007, 14:07

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •