[Rozwiązane] Ciągłe odświeżanie witryny z automatu
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Ciągłe odświeżanie witryny z automatu

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    100
    Punkty
    10

    Domyślny Ciągłe odświeżanie witryny z automatu

    Witam mam problem, który dotyczy automatycznego odświeżania witryny (adres https://www.emuza.net) Gdzie tkwi problem i jak go naprawić?

    edit: zauważyłem że to dodatek recaptcha niewidoczny re captcha dla joomla tworzy problem, odinstalowanie go poprawiło działanie.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 811
    Punkty
    197

    Domyślny

    Czyli problem rozwiązany?
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    100
    Punkty
    10

    Domyślny

    Zgadza się, tylko pytanie czy może być bez tego dodatku systemowego? i jeżeli będzie wyświetlany Rozszerzenia: Wykrywanie to czy muszę instalować?
    Mam zamiennik CAPTCHA - reCAPTCHA i działa prawidłowo.

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 811
    Punkty
    197

    Domyślny

    Ale przede wszystkim nie musiałeś go odinstalowywać Wystarczyło wyłączyć.
    Tak, będzie działać
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    100
    Punkty
    10

    Domyślny

    Właśnie był wyłączony i odświeżało stronę główną...

  7. #6
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 811
    Punkty
    197

    Domyślny

    Dziwne bo nie widzę związku tego rozszerzenia z odświeżaniem... no ale dobra...
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. ciągłe odświeżanie - o co biega??
    przez max-301 na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 08-02-2011, 13:22
  2. J1.5.5 - odświeżanie strony
    przez DeZ na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 20-10-2009, 14:29
  3. Odświeżanie wybranych elementów
    przez Evangellion na forum Programowanie pod Joomla!
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 26-10-2008, 15:21
  4. Odświeżanie całości po kliknieciu w menu - problem
    przez sz87 na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 02-10-2008, 16:57
  5. Odświeżanie RSS w Spinaczu
    przez waderski na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 20-04-2008, 06:31

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •