[Rozwiązane] Pojedynczy kontakt - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 15 z 15

Temat: Pojedynczy kontakt

  1. #11
    Przeglądacz
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    100
    Punkty
    10

    Domyślny

    To nie ruszam, bo jeszcze popsuje znając los będę posługiwał się
    Kod:
    /administrator/index.php?option=com_contact

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    1 821
    Punkty
    199

    Domyślny

    Możesz zrobić też własne menu dla zaplecza ;) W najnowszej Joomli masz możliwości tworzenia menu dla frontu i zaplecza. Więc możesz sobie zrobić ta pozycję menu (wraz ze wszystkimi innymi).
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #13
    Przeglądacz
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    100
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dobrze dziękuję za podpowiedź. Ważne że nikomu to nie zakłóca w działaniu zaplecza i frontu.

  5. #14
    Nowicjusz Frodoo awatar
    Dołączył
    26-08-2018
    Skąd
    Łódź
    Wpisy
    21
    Punkty
    6

    Rozwiązano

    Cześć. Można jeszcze przez instalator po prostu instalując rozszerzenie. Zrobiłem kiedyś sobie takie paczki bez plików same menu i sprawdza się wyśmienicie. W załączniku archiwum z paczkami instalacyjnymi tych komponentów które znikały podczas migracji lub w inny sposób.
    Załączone pliki Załączone pliki

  6. #15
    Przeglądacz
    Dołączył
    19-08-2010
    Wpisy
    100
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez Frodoo Zobacz wiadomość
    Cześć. Można jeszcze przez instalator po prostu instalując rozszerzenie. Zrobiłem kiedyś sobie takie paczki bez plików same menu i sprawdza się wyśmienicie. W załączniku archiwum z paczkami instalacyjnymi tych komponentów które znikały podczas migracji lub w inny sposób.

    Dziękuję, działa w 100% ten sposób!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. Najnowszy Joomla i pojedynczy artykuł
    przez mariusz.stefaniak na forum Instalacja, aktualizacja
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 20-03-2017, 10:23
  2. strona główna - przegląd artykułów a pojedynczy artykuł
    przez shados na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 23-12-2013, 19:27
  3. Pozycja menu pojedynczy artykuł
    przez ticp na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post/autor: 21-06-2011, 22:14
  4. Komponent kontakt
    przez sylwekb na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 27-04-2006, 20:38
  5. Modyfikacja położenia obrazka w dziale kontakt
    przez Joomla User na forum Własne rozwiązania
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 19-04-2006, 20:20

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •