[Rozwiązane] Wyrównanie elementów boksów z produktami
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Wyrównanie elementów boksów z produktami

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    19-08-2019
    Skąd
    Bydgoszcz
    Wpisy
    29
    Punkty
    2

    Domyślny Wyrównanie elementów boksów z produktami

    Witam ponownie
    Może ktoś podpowiedzieć jak wyrównać w poziomie przyciski "do koszyka"? Jest w vm jakieś systemowe ustawienie? Czy konieczne będzie wyrównanie wysokości obrazków i długości opisu? Próbuję zmian w css-ach ale bez skutku.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 289
    Punkty
    240

    Domyślny

    Pokaż zrzut ekranu o co chodzi.
    W VM nie ma ustawień dotyczących wyrównań elementów. To będzie kwestia CSS.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    19-08-2019
    Skąd
    Bydgoszcz
    Wpisy
    29
    Punkty
    2

    Domyślny

    Zrzut

    - - - Updated - - -

    Wiem że wpływ mają wysokość obrazka i dlugość opisu ale myślałem ze może przyciski "przypiąć" do dolnej krawędzi boksów. Boksy mają taką samą wysokość.

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 289
    Punkty
    240

    Domyślny

    Można "przypiąć" do dolnej rawędzi jeśli parent container ma position; relative; a child container position: absolute, bottom: 10px;
    Ale na pewno kontenery maja taka sama wysokość?
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    19-08-2019
    Skąd
    Bydgoszcz
    Wpisy
    29
    Punkty
    2

    Domyślny

    Tak. Ustawiłem w css-ach. Czy mogę przesłać stronę na priv?

  7. #6
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 289
    Punkty
    240

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez Mario74 Zobacz wiadomość
    Czy mogę przesłać stronę na priv?
    Nom
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  8. #7
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 289
    Punkty
    240

    Domyślny

    Oto kod który można zastosować, oczywiście należy go zawsze dopasować do swojej sytuacji (łańcuch klas obrazuje zależności rodzic-potomek):

    Kod:
    .product-container {position: relative;}
    .product-container .spacer {position: static !important;}
    .product-container .addtocart-bar {
    position: absolute;
    left: 10px;
    right: 10px;
    bottom: 10px;
    }
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. Vitruemart 1.1.14 i problem z produktami zawierające polskie znaki.
    przez trzeciaq na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 06-07-2010, 23:28
  2. Stronicowanie i sortuj według na każdej stronie z produktami w kategorii
    przez sylwekb na forum Biznes: sklepy, ogłoszenia, katalogi produktów
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 20-11-2009, 23:44
  3. [VirtueMart] Jak usunać drzewo z kartegoriami i produktami
    przez NoobKillerSM na forum Biznes: sklepy, ogłoszenia, katalogi produktów
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 27-04-2009, 22:33
  4. Zakładanie boksów reklamowych na www
    przez bessos na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 08-02-2009, 22:05
  5. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 05-05-2007, 07:59

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •