Gdzie wprowadzić ręcznie dane strukturalne.
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Gdzie wprowadzić ręcznie dane strukturalne.

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    26-03-2011
    Wpisy
    13
    Punkty
    10

    Rozwiązano Gdzie wprowadzić ręcznie dane strukturalne.

    Witam Was .

    Mam pytanie gdzie prawidłowo w joomla 3.9 ręcznie wprowadzać dane strukturalne. W każdym artykule czy w jakimś pliku?
    Bo z tego co szukałem to wszystkie dodatki są dość drogie dla amatora.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 459
    Punkty
    558

    Domyślny

    Cześć,

    ręcznie nie wprowadzisz: albo dodatek, albo grzebanie w kodzie...

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    26-03-2011
    Wpisy
    13
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dzięki za szybką odpowiedź. Czy mógłbys polecić lub czy znasz jakiś dodatek , który byłby tańszy niż 160 zł?

  5. #4
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 459
    Punkty
    558

    Domyślny

    Przykro mi, ale staram się nie używać dodatków do takich rzeczy, więc nie wiem :-)

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    26-03-2011
    Wpisy
    13
    Punkty
    10

    Domyślny

    w kążdym razie dziękuję za odpowiedź

Podobne tematy

  1. Czy można wprowadzić hasło na jedną podstronę lub zarządzać uprawnieniami aby...
    przez macia60 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 17-06-2013, 16:05
  2. virtuemart - dane mojego konta bankowego - gdzie dodac
    przez qrdziel na forum Biznes: sklepy, ogłoszenia, katalogi produktów
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 28-03-2011, 18:02
  3. jak wprowadzić ogłoszenia na stronie?
    przez jerzy_mc7 na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 22-10-2008, 12:12
  4. Gdzie wprowadzić zmiany aby inny był sposób wyświetlania artykułów?
    przez ublizzard na forum Programowanie pod Joomla!
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 23-07-2007, 22:06
  5. Okabkowanie strukturalne kat.5E, 6E, 7E....
    przez Majron na forum Różne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 17-05-2006, 18:00

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •