będy przy uruchomieniu po skopiowaniu na localhost z serwera
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: będy przy uruchomieniu po skopiowaniu na localhost z serwera

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    17-10-2018
    Wpisy
    25
    Punkty
    2

    Domyślny będy przy uruchomieniu po skopiowaniu na localhost z serwera

    Dzień dobry

    po skopiowaniu z serwera zaplecze działa, ale przy uruchamianiu strony wywaliło błąd:

    Notice: Trying to access array offset on value of type int in C:\xampp\htdocs\macbit2\libraries\gantry5\classes\ Gantry\Component\Assignments\AbstractAssignments.p hp on line 140
    Attached Images Attached Images

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 203
    Punkty
    230

    Domyślny

    Ale to NIE jest błąd tylko informacja (Notice). Można to oczywiście poprawić ale nie wpływa to ani na jakość ani na szybkość działania serwisu.
    Przejdź Zaplecze - System -> Konfiguracja globalna -> Serwer -> Raportowanie błędów zmień na BRAK.
    Komunikat powinien zniknąć.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3

    Domyślny

    Sprawdź PHP

  5. #4
    Nowicjusz
    Dołączył
    17-10-2018
    Wpisy
    25
    Punkty
    2

    Domyślny

    po wyłączeniu raportowania nic się nie pokazuje.Pusta strona.

    - - - Updated - - -

    Mam localhost na xamppie PHP Version 7.4.3 , Kopiowana strona była w home.pl na PHP 7,4

  6. #5
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 203
    Punkty
    230

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez AleksanderG Zobacz wiadomość
    po wyłączeniu raportowania nic się nie pokazuje.
    No i NIE ma się pokazywać. Oryginalnym problemem było pokazywanie się powiadomienia. Nic nie mówiłeś, że strona jest pusta i zawiera TYLKO komunikat.
    Jeżeli strona jest biała i był tylko taki komunikat, to gdzieś musi być błąd krytyczny.
    Zmień wyświetlanie błędów na maksymalny i pokaż zrzut ekranu.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  7. #6
    Debiutant
    Dołączył
    23-03-2020
    Skąd
    warszawa
    Wpisy
    1
    Punkty
    2

    Domyślny

    przecież odrazu widać że to nie jest błąd ;)

Podobne tematy

  1. Blad po skopiowaniu Joomli do katalogu ze strona
    przez yardi1993 na forum Instalacja, aktualizacja
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 04-02-2015, 19:30
  2. Po skopiowaniu strony i wrzuceniu na inny hosting przekierowuje na poprzednią strone
    przez D_Sobieraj na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post/autor: 16-12-2011, 13:51
  3. Problem po skopiowaniu joomla.
    przez Nowy na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 19
    Ostatni post/autor: 04-06-2011, 02:26
  4. Problem przy uruchomieniu php_mysql
    przez MDaleki na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 10-01-2007, 11:20
  5. błąd przy pierwszym uruchomieniu!
    przez jaca15 na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 29-11-2006, 12:39

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •