Brak Enter - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 18 z 18

Temat: Brak Enter

  1. #11
    Nowicjusz
    Dołączył
    31-07-2006
    Wpisy
    21
    Punkty
    10

    Domyślny

    a jak to wyłączyć pomożesz ??

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 277
    Punkty
    191

    Domyślny

    W opcjach komponentu nie ma możliwości ustawienia czyszczenia kodu html.

    Czy w czasie instalacji Joomla ustawienia serwera były wyświetlane w kolorze innym niż zielony? Hostning masz na Nazwa.pl?
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

  4. #13
    Nowicjusz
    Dołączył
    31-07-2006
    Wpisy
    21
    Punkty
    10

    Domyślny

    tak na nazwa pl. , było na czerwono "nie" przy Mcrypt da sie to jakos właczyc, to moze być powodem ?

  5. #14
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 277
    Punkty
    191

    Domyślny

    W tej sprawie skontaktuj się z administratorem serwera.
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

  6. #15
    Nowicjusz
    Dołączył
    31-07-2006
    Wpisy
    21
    Punkty
    10

    Domyślny

    ale moze to być tego powodem ? jezeli artykuły działają normalnie ?

  7. #16
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 277
    Punkty
    191

    Domyślny

    Nie wiem w jaki sposób to ustawienie może mieć wpływ na działanie edytora w komponencie, ale jeśli podczas instalacji Joomla jest wymagane, a nie jest dostępne, to już jest problem.

    Spróbuj odpalić Joomla i ten komponent na innym, dobrym hostingu. Są takie, z darmowym 7-dniowym okresem testowym i się przekonasz.
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

  8. #17
    Nowicjusz
    Dołączył
    31-07-2006
    Wpisy
    21
    Punkty
    10

    Domyślny

    a i jeszcze dodam ze jak instaluje czysta joomla wszystko jest na tak tylko jak instaluje przez quickstart czyli jommla razem z tamplatem to wtedy jest tylko to na nie moze cos w konfiguracji tej joomli hmmmm

  9. #18
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 277
    Punkty
    191

    Domyślny

    To nie skracaj drogi, bo często jest dłuższa niż normalna. Postaw czystego Joomla, a później doinstaluj komponent i szablon. Link do szablonu podałem wcześniej.
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. aiContactSafe i reakcja na enter
    przez jaro61 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 07-10-2010, 22:24
  2. "ENTER" upadł
    przez Sova na forum Off topic
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 16-06-2010, 10:51
  3. Brak odstępów po wciśnięciu Enter
    przez tybetanczyk na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post/autor: 04-07-2009, 19:41
  4. Facile Forms - Enter
    przez robdk na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 23-03-2007, 10:02
  5. mamboboard - komunikat "forgot to enter a subject"
    przez zeisse na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 16-12-2006, 22:18

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •