[Rozwiązane] problem z powrotem do szablonu zapecza ISIS
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 11

Temat: problem z powrotem do szablonu zapecza ISIS

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-10-2018
    Wpisy
    37
    Punkty
    2

    Joomla! 3.6 problem z powrotem do szablonu zapecza ISIS

    Dzień dobry
    Przełączyłem na szablon zaplecza hathor, ale jak próbuję wrócić na isis, mimo ustawienia jako domyślny isis default, brak reakcji,
    nadal jest wygląd hathor.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 340
    Punkty
    242

    Domyślny

    Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki albo przeładuj stronę używając kombinacji klawiszy CTRL+F5.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-10-2018
    Wpisy
    37
    Punkty
    2

    Domyślny

    nic to nie daje

    Załącznik 9821

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 340
    Punkty
    242

    Domyślny

    A wejdź z innej przeglądarki?
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-10-2018
    Wpisy
    37
    Punkty
    2

    Domyślny

    już wchodziłem z różnych przeglądarek, nic nie daje.

    - - - Updated - - -

    dodałem nowego użytkownika i działa w isis, ale jak wrócę do Superuser nadal nie działa

    - - - Updated - - -

    czy jak nadam nowemu użytkownikowi uprawnienia super user, a starego super user'a usunę to nie powinno być problemów z dostępem do wszystkiego?

    - - - Updated - - -

    i czy po usunięciu będzie można nadać nowemu użytkownikowi dane takie jak były w starym, pobierane są one do "kontaktu"

  7. #6
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 499
    Punkty
    560

    Domyślny

    Super user ma uprawnienia do wszystkiego, więc będziesz miał dostęp do wszystkiego.

  8. #7
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-10-2018
    Wpisy
    37
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dziękuję
    Przy tej okazji jeszcze inna sprawa.
    Próbuje dokończyć stronę ale mam duży problem z podwójnym wyświetlaniem kontaktu i artykułów joomla
    linki
    https://www.macbit.com.pl/kontakt
    https://www.macbit.com.pl/pomoc/nowa-matryca-stawek-vat
    co to powoduje?

  9. #8
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 499
    Punkty
    560

    Domyślny

    Napisałeś o tym już w innym wątku, więc tam czekaj na ewentualna odpowiedź...

  10. #9
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 340
    Punkty
    242

    Domyślny

    A nie było tak, że tamten użytkownik miał przypisany szablon zaplecza? http://prntscr.com/s6mx18
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  11. #10
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-10-2018
    Wpisy
    37
    Punkty
    2

    Domyślny

    tak było, ale nigdy nie używałem hathor, i nie znalazłem miejsca gdzie to można zmienić,
    po dodaniu użytkownika, w isis mogłem już staremu użytkownikowi zmienić na isis.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Problem z powrotem do wcześniejszego szablonu.
    przez davidfragiant na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 10-02-2014, 10:37
  2. Joom Fish! Problem z powrotem do głównego języka
    przez mlyngraf na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 30-06-2012, 14:09
  3. [JoomFish] Problem z powrotem do domyślnego języka
    przez nuevo na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 20-10-2010, 10:37
  4. Joomgallery - głupi problem z powrotem do artykułu
    przez skyd34th na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 16-09-2010, 11:51
  5. problem z powrotem do strony startowej witryny
    przez sunpietro na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 24-03-2008, 20:40

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •