Niewyświetlające się logo po uruchamianiu strony poprzez domenę. Joomla 3.9
Wyniki 1 do 3 z 3

Temat: Niewyświetlające się logo po uruchamianiu strony poprzez domenę. Joomla 3.9

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    18-05-2020
    Wpisy
    1
    Punkty
    2

    Joomla! 3.x Niewyświetlające się logo po uruchamianiu strony poprzez domenę. Joomla 3.9

    Dzień dobry,

    Jestem tutaj nowy, zresztą także nowy w Joomli ;)

    Mam problem, który mnie zadziwia.

    Mam usługę hostingową na nazwa.pl wraz z Joomlą 3.9.18 Zainstalowałem darmowy szablon 'ja_simpli'.

    Kłopot jest taki, że gdy uruchamiam stronę w wersji środowiska dewelpoperskiego (klikam na dolnym pasku przeglądarki 'pokaż witrynę'), uruchamia się wtedy nowa zakładka przeglądarki i cała strona prezentuje się bez problemów. Działa to wtedy z adresu https://serwer_abc.nazwa.pl/joomla30/index.php. Wyświetla się nawet logo w lewym górnym rogu.

    Gdy uruchamiam tą samą stronę poprzez przypiętą do niej domenę, np. https://domena.pl, cała strona prezentuje się poprawnie, tylko nie ma loga w lewym górnym narożniku. Po prostu puste miejsce w kolorze nagłówka. Co ciekawe, klikniecie w to puste miejsce, gdzie powinno być logo, zawsze przenosi na stronę główną, więc sam link przypięty do loga działa. Nie ma tylko obrazka z samym logiem. Inne grafiki w kontencie na stronie wyświetlają się poprawnie. Tylko to logo...

    Przepraszam, bo może to trywialne, ale nawet nie wiem jak do tego zabrać, Czy ktoś z Was spotkał się może kiedyś za takim zjawiskiem? Będę zobowiązany za każdą podpowiedź.

    pozdrawiam
    Wojtek

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 308
    Punkty
    240

    Domyślny

    Cześć Wojtek, a czy jest szansa, że podasz URL do strony gdzie nie ma loga? Może być na PW.
    Zajrzę i zobaczę czy mogę pomóc.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Bywalec terra awatar
    Dołączył
    26-05-2017
    Skąd
    Wrocław
    Wpisy
    398
    Punkty
    47

    Domyślny

    Może zaczekaj chwilę, albo przeładują stronę lub otwórz z innej przeglądarki, aby sprawdzić czy to nie jest cache

Podobne tematy

  1. Odpowiedzi: 13
    Ostatni post/autor: 27-11-2015, 17:51
  2. Adsmanager - niewyświetlające się zdjęcia
    przez Chrzano na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 30-05-2015, 22:27
  3. Niewyświetlający się w fire foxie moduł Kav Facebook Likebox
    przez tobiasz22 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 20-01-2015, 10:41
  4. Niewyświetlające się menu
    przez pawciox na forum Menu, struktura witryny
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post/autor: 04-07-2012, 20:01
  5. Dlaczego niewyświetlają się katalogi z grafiką?
    przez kalamaka na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 06-03-2008, 23:17

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •