Jak to naprawić?
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Jak to naprawić?

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    23-05-2020
    Wpisy
    1
    Punkty
    2

    Domyślny Jak to naprawić?

    witam, prowadzę szkolą stronę internetową i pojawił mi się mały problem, nie wiem jak ustawić żeby te artykuły były większe i były jedno pod drugim. Próbowałam zmieniać wielkość obrazków w kodzie html ale nie działa. przesyłam zdjęcie jak to wygląda (zamazałam tytuły i obrazki)111.jpg

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 487
    Punkty
    559

    Domyślny

    Cześć,

    ja bym odpalił Gimpa i poprzestawiał ;-)
    A tak na poważnie: podaj adres do strony / podstrony z problemem...

  4. #3
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 278
    Punkty
    191

    Domyślny

    Wejdź na zaplecie, kliknij menu Artykuły / Artykuły. W prawym górnym narożniku jest przycisk Opcje. Kliknij go, wybierz zakładkę Przegląd / Wyróżnione i pozmieniaj sobie ilość Pozycji głównych, Pozostałych pozycji, (ilość) Kolumn. Teraz masz ustawione dwie kolumny. Zmień na jedną.
    I to by było na tyle.
    Pozdrawiam
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

  5. #4
    Bywalec terra awatar
    Dołączył
    26-05-2017
    Skąd
    Wrocław
    Wpisy
    392
    Punkty
    47

    Domyślny

    Na układ tego widoku ma wpływ szablon oraz ustawienia, o których wspominał nikszal , ale zwróć uwagę czy Ty albo któryś z autorów nie kopiuje treści z Word'a. Tagi z word'a, nie są tagami HTML i często "rozkładają" układ strony.

  6. #5
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 296
    Punkty
    240

    Domyślny

    Rozwiązanie nikszala jak najbardziej zadziała o ile w pozycji menu wyświetlającej tę stronę są ustawienia globalne dla wyświetlania artykułu. Zatem w razie czego edytuj też pozycję w menu pod zakładką "Opcje układu": http://prntscr.com/smsv50
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. Jak to naprawić ? Galeria zdjęć w IE a pozostałe!
    przez cebos na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 29-02-2008, 23:28
  2. jak to naprawić?
    przez Delux na forum Różne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 21-12-2007, 11:07
  3. Jak naprawić taki błąd??
    przez okmiwww na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 22-09-2007, 19:09
  4. Tabela sie rozjeżdża jak to naprawić
    przez m-a-s na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 02-08-2007, 11:24
  5. Jak naprawić to ?!
    przez Michciu_B na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 04-12-2006, 11:26

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •