JCH Optimize
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: JCH Optimize

  1. #1
    Bywalec
    Dołączył
    24-08-2012
    Wpisy
    105
    Punkty
    2

    Domyślny JCH Optimize

    Witam,

    czy ktoś podpowie, jak poprawnie skonfigurować?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 453
    Punkty
    251

    Domyślny

    Optymalna konfiguracja zależy od specyfiki twojego projektu.
    Jednak dokumentacja podsuwa uniwersalne ustawienia https://www.jch-optimize.net/support...tutorials.html
    Potem metod prób dopasowujesz do własnych potrzeb.

    Tutaj o optymalnym ustawieniu: https://www.jch-optimize.net/87-docu...-settings.html
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Bywalec terra awatar
    Dołączył
    26-05-2017
    Skąd
    Wrocław
    Wpisy
    485
    Punkty
    51

    Domyślny

    Zanim zaczniesz optymalizować, to przeprowadź audyt, żeby wiedzieć co poprawiać

  5. #4
    Bywalec
    Dołączył
    24-08-2012
    Wpisy
    105
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dziękuje za odzew Próbuję różnych uniwersalnych ustawień (wersja PRO), niemniej przechodząc wyżej uzyskuję coraz słabsze wyniki...

  6. #5
    Bywalec terra awatar
    Dołączył
    26-05-2017
    Skąd
    Wrocław
    Wpisy
    485
    Punkty
    51

    Domyślny

    narzędzie tylko pomaga w realizacji strategii, którą przyjmujesz.Błędna strategia słabe wyniki, nie ma to nic wspólnego z narzędziem. Zacznij od minimalizacji plików, potem ograniczenie liczby plików, potem przesunięcie kolejności wywołania i kompresja. Każdą operację weryfikuj narzędziem testującym stronę, ale w odstępach czasowych, które pozwolą na czyszczenie cache.

  7. #6

    Domyślny

    Dzięki za rady

Podobne tematy

  1. JCH Optimize Pro na home.pl
    przez m4ciekk na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 07-04-2017, 15:50
  2. JCH Optimize i jego używanie
    przez marcinp1984 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 20-06-2014, 23:43
  3. JCH Optimize spowalnia wczytywanie strony!
    przez beRRo na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 04-05-2014, 01:18
  4. JCH Optimize błędy
    przez Nowy_na_forum na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 28-06-2013, 16:13
  5. JCH Optimize a SP Tab
    przez traabbit na forum Optymalizacja, wydajność
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 15-04-2013, 19:20

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •