Jak dodać tag do sekcji head
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Jak dodać tag do sekcji head

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    28-11-2010
    Wpisy
    78
    Punkty
    11

    Rozwiązano Jak dodać tag do sekcji head

    Cześć,

    Używam frameworka ef4 od joomla monster. Mogę dodać tag śledzenia w pozycji szablony (od zaplecza), w panelu frameworka to wiem, ale to jest ogólny dla strony. A ja chciałbym inny tag dla jednej podstrony w celu mierzenia konwersji. Jak dodać ten tag do tej jednej konkretnej podstrony?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 945
    Punkty
    447

    Domyślny

    Najprościej bez kombinowania i instalacji kolejnych dodatków uzyskasz ten efekt poprzez sklonowanie stylu szablonu i przypisaniu go do tylko do tej podstrony - jeżeli jest to artykuł możesz zawsze stworzyć element menu z tym artykułem i ukryć jego widoczność w widoku menu poprzez właściwą konfigurację elementu.
    Pozdrawiam

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    28-11-2010
    Wpisy
    78
    Punkty
    11

    Domyślny

    Dziękuję, to rzeczywiście jest pomysł z kopią szablonu. Ale nie bardzo rozumiem, gdzie mogę wpisać skrypt w head w opcji menu? Bo rozumiem, że to drugi sposób? Czy tylko rozwinięcie myśli pierwszego?

  5. #4
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 945
    Punkty
    447

    Domyślny

    - Rozwinięcie pierwszego. Nie wiem do jakiego elementu potrzebujesz konwersji - więc na wszelki wypadek napisałem jak to zrobić chociażby dla 1 artykułu ponieważ kopia stylu musi być przypisana do elementu menu :-)

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    28-11-2010
    Wpisy
    78
    Punkty
    11

    Domyślny

    Ok, to rozumiem Dziękuję

  7. #6
    Przeglądacz Frodoo awatar
    Dołączył
    26-08-2018
    Skąd
    Łódź
    Wpisy
    44
    Punkty
    6

    Domyślny

    Spróbuj może moduł "Blank module" - jest darmowy. Za jego pomocą możesz dodać html na stronę, ale także ukryć moduł (tytuł) i wstawić js i css. Ciebie zapewne będzie interesować zakładka "HTML ( + some scripts etc)". Można moduł wtedy ustawić na jednej stronie.
    Na forum pomagam bezpłatnie, ale nie koniecznie

  8. #7
    Przeglądacz
    Dołączył
    28-11-2010
    Wpisy
    78
    Punkty
    11

    Rozwiązano Dziękuję :)

    Cytat Wysłane przez Frodoo Zobacz wiadomość
    Spróbuj może moduł "Blank module" - jest darmowy. Za jego pomocą możesz dodać html na stronę, ale także ukryć moduł (tytuł) i wstawić js i css. Ciebie zapewne będzie interesować zakładka "HTML ( + some scripts etc)". Można moduł wtedy ustawić na jednej stronie.
    Dziękuję - spróbuję

Podobne tematy

  1. <head></head> w artykule
    przez maverickoti na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post/autor: 07-07-2014, 21:35
  2. Jak dodać Google Analytics kiedy w index.php nie ma <head></head>?
    przez allegropower na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 27
    Ostatni post/autor: 23-06-2012, 20:50
  3. Dane w części <head> ... </head>
    przez fotografix na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 19-11-2010, 11:20
  4. Jak dodać meta-tag?
    przez zacha na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 09-01-2007, 07:57

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •