Problem ze spoilerem w kunena
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 15

Temat: Problem ze spoilerem w kunena

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-04-2013
    Wpisy
    47
    Punkty
    2

    Rozwiązano Problem ze spoilerem w kunena

    Witam ... po ostatniej aktualizacji kuneny mam problem ze spoilerem. Po kliknięciu na napis "kliknij aby rozwinąć" napis znika i nic się nie dzieje. Czy mógłby ktoś pomóc w naprawieniu tego błędu z góry bardzo dziękuję.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 332
    Punkty
    242

    Domyślny

    Pewnie jakiś problem z js. Podaj URL strony.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-04-2013
    Wpisy
    47
    Punkty
    2

    Domyślny

    hazmid.webd.pl login: abc haslo: 12345 wejdz w forum np. ALBUMY POLSKIE -> Biesiada i w jakiś album wejdź

  5. #4
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-04-2013
    Wpisy
    47
    Punkty
    2

    Domyślny

    tu jest album hazmid.webd.pl/index.php/forum/biesiada/1197-impress-moze-to-milosc-wola-mnie-2cd-2014 i spoilery niedziałające

  6. #5
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 332
    Punkty
    242

    Domyślny

    W szablonie Kuneny dla kontenera kspoiler-wrapper jest chyba nie potrzebny style="display: none"
    http://prntscr.com/t4yg8t

    Trzeba by sprawdzić w szablonie i ewentualnie to zmienić.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  7. #6
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-04-2013
    Wpisy
    47
    Punkty
    2

    Domyślny

    czy mógłbyś bardziej opisać gdzie to zmienić? używam szablonu JF Simone

  8. #7
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 332
    Punkty
    242

    Domyślny

    1. Pobierz i zainstaluj to: https://www.mythicsoft.com/agentransack/
    2. Pobierz na dysk katalog z szablonem do Kuneny
    3. Użyj Agent Ransack by znaleźć "kspoiler-wrapper" w plikach.
    4. Edytuj plik i spróbuj zmienić to o czym mówiłem.

    W ten sposób samodzielnie będziesz mógł wyszukiwać klasy kontenerów. Bez tego narzędzia jak bez ręki
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  9. #8
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-04-2013
    Wpisy
    47
    Punkty
    2

    Domyślny

    mam pytanie odnośnie szablonu czy ściągnąć com_kunena przez ftp i tam szukać wybacz ale jestem mało doświadczony i nie wszystko łapie

  10. #9
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 332
    Punkty
    242

    Domyślny

    Tak, jeśli nie wiesz gdzie jest szablon to można cały katalog com_kunena.
    A szablony są w katalogu ROOT/components/com_kunena/template
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  11. #10
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-04-2013
    Wpisy
    47
    Punkty
    2

    Domyślny

    ściągnąłem już gdybyś mógł podać wskazówkę w którym szukać szablonie? czy w JF Simone ?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Kunena w Kunena
    przez wezykowski na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 24-08-2012, 19:37
  2. Kunena 1.5.6 aktualizacja do Kunena 1.6.0
    przez hizel na forum Komunikacja: fora, czaty, poczta, biuletyny
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post/autor: 16-11-2011, 23:54
  3. migracja danych z kunena 1.5.12 do kunena 1.6.3
    przez pawlikp100 na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 13-02-2011, 15:19
  4. Kunena - problem z rangami
    przez anturu na forum Komunikacja: fora, czaty, poczta, biuletyny
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 24-01-2010, 01:50
  5. Problem z Kunena
    przez utwkon na forum Komunikacja: fora, czaty, poczta, biuletyny
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 29-03-2009, 23:33

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •