[Rozwiązane] Błąd przy zapisywaniu artykułu
Wyniki 1 do 3 z 3

Temat: Błąd przy zapisywaniu artykułu

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    04-07-2011
    Wpisy
    28
    Punkty
    10

    Domyślny Błąd przy zapisywaniu artykułu

    Cześć
    Mam napisany artykuł w joomli, który istnieje już 2 lata. Artykuł jest dosyć długi, jest w nim ponad 100 zdjęć i trochę treści. Wczoraj jeszcze pracowałem w nim normalnie dodając i zapisując treść i nagle nie mogę go zapisać. Nawet, jeśli otworzę go do edycji i zapisuję, bez żadnych zmian to wywala mi się komunikat Forbidden

    You don't have permission to access this resource.

    Jestem jedynym autorem treści na stronie, wszystko tworzę z jednego konta. Przed wejściem w edycję artykuł jest odblokowany.
    Mam najnowszą dostępną wersję joomli i zastanawiam się, co może być nie tak. Czy jakiś znak dziwny się wkradł w treść, czy jakaś opcja?
    Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
    PS. Nadmienię, że w innych artykułach nie mam takiego problemu.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 607
    Punkty
    566

    Domyślny

    Hej,

    może tylko w tym artykule masz wykorzystany jakiś dodatek, który powoduje błąd?
    Nie wiem

    Włącz wyświetlanie błędów na maxa i edytuj artykuł - komunikat błędu powinien być dłuższy...

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    04-07-2011
    Wpisy
    28
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dzięki za info, to na przyszłość zastosuję
    Dosłownie przed sekundą dostałem info od operatora serwera, ze były jakieś restrykcje na serwerze w zabezpieczeniach, reguły WAF (cokolwiek to jest ) i obecnie już działa dobrze.

Podobne tematy

  1. Nieoczekiwana zmiana kodu w edytorze przy zapisywaniu artykułu
    przez smurflalus na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 03-11-2018, 19:45
  2. "Invalid Parent ID" Przy zapisywaniu artykułu
    przez ChaYim na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 14-10-2013, 16:02
  3. Problem przy zapisywaniu artykułów
    przez wfx na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 03-04-2013, 20:03
  4. Błąd przy zapisywaniu artykułów
    przez Szibena na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 23-08-2008, 20:21
  5. Dlaczego przy zapisywaniu artykułu znikają klasy CSS ?
    przez rob_roy na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 06-05-2007, 02:28

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •