Problem z menu
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Problem z menu

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    04-06-2010
    Wpisy
    13
    Punkty
    10

    Rozwiązano Problem z menu

    pl i bez1.jpg
    Mam problem polegający na tym, że gdy w adresie pojawia się pl_PL, strona wyrzuca mi błąd 404, a jeśli usunę i zostnaie bez pl_PL, wtedy działa.
    Kiedy wyłączę proste adresy to mi wyświetla poprawnie ale z całym ciagiem tych niepotrzebnych znaków. Jak to zlikwidować?
    Nie jestem biegływ temacie i prosiłbym o wsparcie. Dziękuję.
    pl i bez2.jpg

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 607
    Punkty
    566

    Domyślny

    Rozumiem, że nie masz strony wielojęzycznej?

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    04-06-2010
    Wpisy
    13
    Punkty
    10

    Domyślny

    Nie, nie mam

  5. #4
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 607
    Punkty
    566

    Domyślny

    /administrator/index.php?option=com_plugins&view=plugins

    W wyszukiwarkę wpisz JĘZ, wyłącz dodatki i sprawdź stronę

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    04-06-2010
    Wpisy
    13
    Punkty
    10

    Domyślny

    Po wpisaniu wyskakuje mi komunikat: Nie zainstalowano dodatków pasujących do Twojego zapytania.

  7. #6
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 607
    Punkty
    566

    Domyślny

    Zaplecze masz po polsku?

    Wpisz proszę w G: joomla wielojęzyczność.
    Dowiesz się, co trzeba zrobić, by mieć wiele języków na stronie.
    Nic nie usuwaj, a wyłączaj.

  8. #7
    Przeglądacz Frodoo awatar
    Dołączył
    26-08-2018
    Skąd
    Łódź
    Wpisy
    81
    Punkty
    9

    Domyślny

    Po wpisaniu końcówki adresu w panelu takiego administrator/index.php?option=com_plugins&view=plugins&filter_s earch=język
    Co Ci wyszukuje? Powinny być dwa pluginy które musisz wyłączyć.
    Proste adresy powinny być włączone dla lepszego pozycjonowania strony.
    Na forum pomagam bezpłatnie, ale nie koniecznie

Podobne tematy

  1. Problem active jednocześnie na menu top i menu left
    przez Acase na forum Menu, struktura witryny
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 19-09-2011, 14:40
  2. Problem z prawidłowym wyświetlaniem menu za pomocą SuperFish menu.
    przez jaywalker na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 25-07-2011, 14:36
  3. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 15-09-2009, 14:41
  4. Problem z menu Styl menu : Lista
    przez faketa na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 11-06-2009, 13:28
  5. J1.5: Tab Menu, navbar menu (ala ang.pl top menu)
    przez aaabbb na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 04-01-2009, 02:22

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •