Balboa vs Joomshaper który gridbox
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Balboa vs Joomshaper który gridbox

  1. #1
    Bywalec
    Dołączył
    08-04-2011
    Wpisy
    185
    Punkty
    10

    Domyślny Balboa vs Joomshaper który gridbox

    Witam,

    Pytanie do użytkowników którzy korzystali z jednego a najlepiej dwóch produktów. Szablony tworzyłem samodzielnie a później do niektórych projektów korzystałem z frameworka Gantry 5. Ogólnie jestem zadowolony, ale szukam czegoś w rodzaju Balboa, Joomshaper do budowy szablonów GRIDBOX. Korzystam z formularza od Balboa i jestem bardzo zadowolony, jednak gridbox wolał bym od firmy Joomshaper.

    Wiem, że też były problemy z kompatybilnością np. formularza od Balboa w Joomshaper. Takie luźne pytanie również pod kątem rozwoju danego produktu i przyszłości, na co warto postawić.

    Z góry dziękuje za każdą odpowiedź

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Nowicjusz
    Dołączył
    22-07-2020
    Skąd
    Poznań
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny

    Witam. Ja swoją stronę buduję w oparciu o Helix i framework od Jooshaper. Przymierzam się do jakiegoś dodatku dla forms ale z gotowcem płatności payU Polska...czyli chyba Balboa Forms.
    Czy coś kolega wie o problemach tego dodatku z tym framworkiem ?
    Dziękuję za pomoc
    Adam

  4. #3
    Bywalec
    Dołączył
    08-04-2011
    Wpisy
    185
    Punkty
    10

    Domyślny

    Napisałem na priv

  5. #4
    Nowicjusz
    Dołączył
    22-07-2020
    Skąd
    Poznań
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny

    na priv takie tam priv uwagi
    Balboa ... chłopaki na kilka pytań czy i jak ...odpisali ..nie działa ...chyba żeby olać klienta
    z rzeczy istotnych ... payU dla Joomla znalazłem fajny free moduł : Pay My Bill Module PayU Poland ...
    dalej rozwijany przez : https://github.com/tonypartridge/Joomla-PayMyBill

  6. #5
    Bywalec
    Dołączył
    08-04-2011
    Wpisy
    185
    Punkty
    10

    Domyślny

    Chyba mają takie specyficzne podejście do klienta . Jak miałem problem to też dostałem odpowiedź na odczepnego, ale wiedziałem że to błąd po stronie Balboa. Napisałem kolejny raz, wysłałem screeny to powiedzieli że nie znają polskiego ! Zrobiłem po angielsku i zrzuty i dopiero wtedy się zaangażowali i naprawili błąd.

Podobne tematy

  1. szablon typu one page ze strony - joomshaper
    przez wini74 na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 14-09-2016, 16:51
  2. Joomla 3.4.8 problem z rejestracją + szablom Joomshaper Corporex
    przez jan1975 na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 23-02-2016, 13:08
  3. Kupon rabatowy Szablony od JoomShaper.com
    przez PeFik na forum Różne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 03-02-2016, 16:48
  4. 40% kupon rabatowy na szablony od JoomShaper
    przez PeFik na forum Off topic
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 18-06-2014, 08:34
  5. JoomShaper SP Google Chart Module v.1.0.0 J! 2.5+ | 3+
    przez ugly kid joe na forum Tłumaczenia
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 25-01-2013, 14:18

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •