Nie mogę zalogować się na zaplecze strony. Komunikat HTTP ERROR 500
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Nie mogę zalogować się na zaplecze strony. Komunikat HTTP ERROR 500

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    06-02-2014
    Wpisy
    2
    Punkty
    2

    Domyślny Nie mogę zalogować się na zaplecze strony. Komunikat HTTP ERROR 500

    Witam,

    strona joomla działa prawidłowo, natomiast gdy próbuję wejść na stronę z panelem logowania na zaplecze strony otrzymuje komunikat:

    Serwer nie może teraz obsłużyć tego żądania.
    HTTP ERROR 500

    bardzo proszę o jakiekolwiek wskazówki jak przywrócić panel logowania.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 626
    Punkty
    567

    Domyślny

    Cześć,

    błąd serwera.
    Włącz wyświetlanie błędów: edytuj configuration.php - jeśli wiesz, co robisz ;-)
    Lub sprawdź logi serwera, gdzie zobaczysz, co powoduje błąd

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    06-02-2014
    Wpisy
    2
    Punkty
    2

    Domyślny

    Logi z serwera poniżej, co może powodować błąd?

    [Mon Sep 27 14:00:58.355872 2021] [proxy_fcgi:error] [pid 35:tid 139769870788352] [client x.x.x.x::51452] AH01071: Got error 'Primary script unknown'
    [Mon Sep 27 14:01:04.133734 2021] [proxy_fcgi:error] [pid 35:tid 139769879181056] [client x.x.x.x::51452] AH01071: Got error 'Primary script unknown'
    [Mon Sep 27 14:01:10.704463 2021] [proxy_fcgi:error] [pid 35:tid 139769904359168] [client x.x.x.x::51452] AH01071: Got error 'Primary script unknown'
    [Mon Sep 27 14:03:14.349898 2021] [proxy_fcgi:error] [pid 35:tid 139769879181056] [client x.x.x.x::61420] AH01071: Got error 'Primary script unknown'
    [Mon Sep 27 14:03:45.010589 2021] [proxy_fcgi:error] [pid 35:tid 139769870788352] [client x.x.x.x::51123] AH01071: Got error 'Primary script unknown'

  5. #4
    Wyjadacz terra awatar
    Dołączył
    26-05-2017
    Skąd
    Wrocław
    Wpisy
    624
    Punkty
    56

    Domyślny

    To teraz pora na mnie. Nie mogę zalogować się do zaplecza J3.10.3 PHP 7.4. Tworzę kopię strony z archiwum AkeebaBackup, loguję się i normalnie na niej pracuję. Wylogowuję się, loguję z powrotem itd. Nastepnego dnia przy próbie logowania Joomla nie loguje mnie, cały czas pozostaję na ekranie logowania do zaplecza. Poprzez PHPMyAdmina, zmieniam hasło i bez zmian, Dodaje nowego użytkownika z uprawnieniami i bez zmian. Sprawdziłem, wszystkie pluginy autoryzacyjne są włączone.
    Po ponownym usunięciu i idtworzeniu z kopii, znów wszystko działa. Jakieś pomysły ?

  6. #5
    Wyjadacz terra awatar
    Dołączył
    26-05-2017
    Skąd
    Wrocław
    Wpisy
    624
    Punkty
    56

    Domyślny

    Problem z logowaniem rozwiązany, plugin dodatku, który zainstalowałem do VirtueMarta, blokuje dostep do logowania, z kolei po wyłaczeniu dodatku, przestaje działać komponent dla którego został stworzony.
    Mowa o wishlist dla Virtuemart.

Podobne tematy

  1. Nie mogę zalogować się na zaplecze joomla
    przez skimen na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 01-02-2017, 20:20
  2. Po migracji do Joomla 3.4.1 nie mogę się ponownie zalogować na zaplecze
    przez waldi26 na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 18-05-2015, 15:45
  3. Nie mogę zalogować się na Zaplecze
    przez Sliwa59 na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 15-01-2013, 23:00
  4. Błąd http 500 przy logowaniu na zaplecze
    przez believer na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 06-01-2013, 00:33
  5. Nie mogę się zalogować na zaplecze
    przez xcore na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 23-07-2009, 02:20

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •