Breadcrumbs - raz są a raz nie ma :/
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Breadcrumbs - raz są a raz nie ma :/

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-07-2020
    Wpisy
    24
    Punkty
    2

    Domyślny Breadcrumbs - raz są a raz nie ma :/

    Witajcie
    Potrzebuję pomocy bo już nie ogarniam.

    moduł breadcrubs ma ustawione, że ma wyświetlać się na wszystkich stronach. Jednak wyświetla się tylko na dwóch. Sprawdzałem ustawienia linków w menu i ustawienia wyświetlania katalogów. Wszędzie są takie same a jednak nie chce się wyświetlać.
    Tu jest:
    https://motoniedzwiedz.pl/poradnik-p...o-motocyklisty
    https://motoniedzwiedz.pl/dekalog-motocyklisty

    A tu nie ma:
    https://motoniedzwiedz.pl/wi%C4%99cej-poradnik%C3%B3w
    https://motoniedzwiedz.pl/nasze-projekty


    Joomla 3.10
    K2

    [edit]
    zauważyłem, że okruchy wyświetlają się na tych stronach które pokazują tylko jedną kategorię. Jeśli strona wyświetla podkategorie, wtedy moduł się nie pojawia :/

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 645
    Punkty
    568

    Domyślny

    Cześć,

    rzeczywiście dziwne.
    Może jest jakiś warunek w szablonie?

    https://motoniedzwiedz.pl/wi%C4%99cej-poradnik%C3%B3w - co to za kategoria, dlaczego w adresie są polskie znaki?

    PS Wiesz, że strona wczytuje się baaaardzo długo?

  4. #3
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 936
    Punkty
    283

    Domyślny

    Wygląda tak jakby breadcrumbs było sprzęgnięte z tytułem strony. Jak nie ma tytułu strony to nie wyświetla i breadcrumbs. Może est warunek w szablonie by ten blok (razem z breadcrumbs) wyświetlać tylko gdy jest tytuł strony. Spróbuj na stronie https://motoniedzwiedz.pl/nasze-projekty włączyć pokazywanie nagłówka/tytułu strony w ustawieniach pozycji menu.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  5. #4
    Wyjadacz terra awatar
    Dołączył
    26-05-2017
    Skąd
    Wrocław
    Wpisy
    635
    Punkty
    59

    Domyślny

    Podstawowy błąd jaki popełniasz to korzystanie z coro'wego bradcrumb Joomla w K2, musisz użyć "K2 tools module" i przełaczyć go do trybu breadcrumb. problem powinien zniknąć

  6. #5
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 645
    Punkty
    568

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez terra Zobacz wiadomość
    musisz użyć "K2 tools module"
    Być może pomoże :-)
    Ja nie używam nigdy - standardowy moduł okruszków działa bez zastrzeżeń...

Podobne tematy

  1. Problem z logowaniem od frontu. Raz loguje a raz nie.
    przez max-301 na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 21-11-2011, 14:20
  2. Submenu - raz wyświetla, raz nie.
    przez marc1551 na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 23-12-2010, 00:13
  3. Flash raz działa raz nie działa pod ie6
    przez macko1111 na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 28-11-2010, 15:17
  4. Wyświetlanie stron - raz działa raz nie
    przez uana na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 16-10-2008, 10:56
  5. Edytory WYSIWYG - raz działają, raz nie
    przez spiderx na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 02-04-2006, 13:36

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •