TinyMCE - gdzie jest guzik "Czytaj więcej"?
Wyniki 1 do 10 z 10

Temat: TinyMCE - gdzie jest guzik "Czytaj więcej"?

  1. #1
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 654
    Punkty
    568

    Domyślny TinyMCE - gdzie jest guzik "Czytaj więcej"?

    Cześć,


    to nie jest żart: nie mogę zlokalizować w TinyMCE przycisku dzielącego artykuł na wstęp i pełną treść.
    Pomożecie?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 945
    Punkty
    284

    Domyślny

    A zobacz w istawieniach dodatku, bo tam jest różna ilość przycisków w zależności od grupy usera.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  4. #3
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 654
    Punkty
    568

    Domyślny

    Patrzę patrzę.
    Przecież ten przycisk powinien domyślnie się wyświetlać! Mam czystego J4 - to podstawowy guzik przy edycji treści.
    Chyba, że jestem ślepy

    - - - Updated - - -

    No nie jestem ślepy, nie ma takiego przycisku:

    https://prnt.sc/2YwU2t_JT3CV

  5. #4
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 945
    Punkty
    284
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  6. #5
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 654
    Punkty
    568

    Domyślny

    O w mordę, jakiś geniusz to wymyślił!!!
    Przecież to jest podstawowy przycisk przy tworzeniu artykułu!

    Dlaczego mam klikać dwa razy zamiast raz!!!!!!!!!!!
    Dlaczego jest zmieniane coś, co działa od lat i od lat jest w tym samym miejscu?!?!?!?!?!

    I jeszcze guzik wstawiana obrazka tam wrzucili! A to kolejny niezbędny przycisk.

    Ten super szablon zaplecza wymaga klikania i klikania...
    Szkoda gadać...


    PS Dzięki za znalezienie, naprawdę zgłupiałem... Tym bardziej, że nie ma takiego przycisku w ustawieniach edytora.

  7. #6
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 945
    Punkty
    284

    Domyślny

    Oj tam oj tam. Od klikania się nie zmęczysz... zawsze mozna zmienić rękę Zatem może inny edytor?
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  8. #7
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 654
    Punkty
    568

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez siristru Zobacz wiadomość
    Zatem może inny edytor?
    Nie korzystam raczej z innych edytorów.
    Ktoś popsuł coś, co od lat dobrze działało.
    Przykre...

  9. #8
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 945
    Punkty
    284

    Domyślny

    Nieee, no daj spokój. Trzeba być elastycznym. Polonezem też będziesz jeździł bo się przyzwyczaiłeś? Zostałeś przy Symbianie i klniesz na Androida? Wszystko się zmienia. Może czas spróbować czegoś innego? W sensie nowego edytora... bo dalej kochasz Joomlę, prawda?
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

  10. #9
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 654
    Punkty
    568

    Domyślny

    Ale co ty mówisz?!
    Jeżeli był jeden klik, a teraz są dwa (+ zjechanie w dół) to jest gorzej. Po prostu.

    Jest ogólnie szybciej, to fakt, ale ukrycie tego przycisku nie miało nic wspólnego z szybkością. Ktoś to sobie wymyślił, a ktoś inny zatwierdził.
    Jeździsz mercedesem z jednym kołem kwadratowym.

  11. #10
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 945
    Punkty
    284

    Domyślny

    Tak to wygląda w JCE: https://prnt.sc/LLmXd_q6o-bu

    Poza tym to tylko kwestia skina do edytora, zrób własną skórkę: https://skin.tiny.cloud/t5/

    Narzekasz zamiast poszukać rozwiązania
    Dobra, to ja wsiadam do swojego merca... koło nie jest kwadratowe. To kwadratura koła
    Bruuuum!
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Podobne tematy

  1. Problem z "Czytaj więcej..." "Read more"
    przez daniel_borkowski na forum Programowanie pod Joomla!
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 26-02-2017, 11:42
  2. Obrazek wychodzi poza guzik "więcej" w przeglądzie artykułów.
    przez manx na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 13-03-2014, 11:24
  3. "Czytaj więcej" przenosi nie tam gdzie powinien
    przez seawolf83 na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 29-06-2012, 09:50
  4. Jak zmienić "Więcej..." na "Czytaj więcej..."
    przez Diron18 na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 17-09-2011, 16:36
  5. "Łącze więcej" w migawkach - jak zmienić na "Więcej"?
    przez chloe na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 12-05-2009, 15:12

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •