Wpinacz modułów nie barddzo chce działać
Wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Wpinacz modułów nie barddzo chce działać

  1. #1
    Bywalec
    Dołączył
    15-10-2011
    Wpisy
    262
    Punkty
    10

    Domyślny Wpinacz modułów nie barddzo chce działać

    Witam,
    W zakładce kontakt chcę dodać dwa artykuły - jeden z danymi kontaktowymi drugi z formularzem kontaktowym. Formularz dodany do wymyślonej pozycji form1. Niestety w artykule się nie wyświetla. Pozycja menu dla tego modułu zaznaczona aby modułu wyświetlał się tylko na tej zakładce. Co robię nie tak? http://tinyhousefamily.pl/index.php/kontakt

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Przeglądacz pablop76 awatar
    Dołączył
    07-01-2011
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    59
    Punkty
    11

    Domyślny

    U mnie działa
    Nie podejrzewam, ale sprawdź czy masz włączony dodatek Artykuły - wpinacz modułów

  4. #3
    Bywalec
    Dołączył
    15-10-2011
    Wpisy
    262
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dodatek włączony na 100% bo w nim właśnie sprawdziłem składnie znacznika bo już zapomniałem jak się go używa Kiedyś zawsze w ten sposób wstawiałem sigplus gallery do artykułu a wczoraj problem przy formularzu Choć moduł nie ma tu chyba większego znaczenia.

  5. #4
    Przeglądacz pablop76 awatar
    Dołączył
    07-01-2011
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    59
    Punkty
    11

    Domyślny

    Może to być wina bulidera. Ja używam gantry 5 i w ustawieniach cząstek musi być zaznaczone "Prepere Content/Use Joomla Content Plugins"

Podobne tematy

  1. Nie działa wpinacz modułów :/
    przez marcinp1984 na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 16-10-2015, 00:19
  2. brak klasy css modułu w artykule (wpinacz modułów)
    przez worm10 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 26-08-2013, 00:05
  3. Wpinacz modułów Joomla 1.6
    przez enonee na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 21-12-2011, 11:39
  4. Wpinacz modułów - shoutbox na głównej nie działa
    przez paczek85 na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 03-09-2011, 20:37
  5. wpinacz modułów - nie do wszystkich modułów?
    przez rudy na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 30-04-2008, 01:22

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •