Strona nagle nie działa - błąd 404
Wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Strona nagle nie działa - błąd 404

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-09-2009
    Wpisy
    38
    Punkty
    10

    Domyślny Strona nagle nie działa - błąd 404

    Dzień dobry,

    moja strona internetowa na Joomli nagle przestała działać. Pojawia się komunikat:

    404 - Component not found
    You may not be able to visit this page because of:

    an out-of-date bookmark/favourite
    a search engine that has an out-of-date listing for this site
    a mistyped address
    you have no access to this page
    The requested resource was not found.
    An error has occurred while processing your request.
    Please try one of the following pages:

    Home Page
    If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site.

    Na zapleczu pojawia się taki komunikat (i nie da się zalogować):

    oomla! Administration Login
    Error loading Components: Table rebuild required. Please do "ALTER TABLE `bartekbaran_cba_pl.jos_components` FORCE" or dump/reload to fix it! SQL=SELECT * FROM jos_components WHERE parent = 0
    Error loading Plugins: Table rebuild required. Please do "ALTER TABLE `bartekbaran_cba_pl.jos_plugins` FORCE" or dump/reload to fix it! SQL=SELECT folder AS type, element AS name, params FROM jos_plugins WHERE published >= 1 AND access <= 0 ORDER BY ordering
    Error loading Plugins: Table rebuild required. Please do "ALTER TABLE `bartekbaran_cba_pl.jos_plugins` FORCE" or dump/reload to fix it! SQL=SELECT folder AS type, element AS name, params FROM jos_plugins WHERE published >= 1 AND access <= 0 ORDER BY ordering
    Error loading Components: Table rebuild required. Please do "ALTER TABLE `bartekbaran_cba_pl.jos_components` FORCE" or dump/reload to fix it! SQL=SELECT * FROM jos_components WHERE parent = 0
    Error loading Plugins: Table rebuild required. Please do "ALTER TABLE `bartekbaran_cba_pl.jos_plugins` FORCE" or dump/reload to fix it! SQL=SELECT folder AS type, element AS name, params FROM jos_plugins WHERE published >= 1 AND access <= 0 ORDER BY ordering
    JAuthentication::__construct: Could not load authentication libraries.
    Error loading Plugins: Table rebuild required. Please do "ALTER TABLE `bartekbaran_cba_pl.jos_plugins` FORCE" or dump/reload to fix it! SQL=SELECT folder AS type, element AS name, params FROM jos_plugins WHERE published >= 1 AND access <= 0 ORDER BY ordering
    Username and password do not match
    Error Loading ModulesTable rebuild required. Please do "ALTER TABLE `bartekbaran_cba_pl.jos_modules` FORCE" or dump/reload to fix it! SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 0 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering
    Error loading Plugins: Table rebuild required. Please do "ALTER TABLE `bartekbaran_cba_pl.jos_plugins` FORCE" or dump/reload to fix it! SQL=SELECT folder AS type, element AS name, params FROM jos_plugins WHERE published >= 1 AND access <= 0 ORDER BY ordering
    Co powinienem zrobić, aby strona wróciła do życia?
    Serdecznie zapraszam

    bartekbaran.cba.pl

  2. #2
    Wyjadacz
    Dołączył
    03-12-2007
    Skąd
    Lublin
    Wpisy
    678
    Punkty
    48

    Domyślny

    Sama strona z siebie nie przestaje działać. Musiałeś coś wykonać lub admin serwera coś robił. Może być też działanie osób trzecich ale to już gdybanie.
    Wydaje się że masz jakiś problem z Bazą Danych. Spróbuj ją przywrócić z backupu.
    Jeżeli poważnie używasz Joomla 1.5 to jak dobrze pamiętam wsparcie skończyło się 2012 roku.

Podobne tematy

  1. Główna strona przestała nagle działać - błąd 404 - inne działają
    przez ogooreck na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 06-10-2016, 21:46
  2. Strona nagle przestała poprawnie działać
    przez qrum na forum Bezpieczeństwo
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 20-01-2016, 10:58
  3. You Tube w Joomla - nagle przestaje działać
    przez Pavlos na forum Galerie, media, obsługa grafiki i innych mediów
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post/autor: 24-02-2011, 22:59
  4. JCE Edytor - działał nagle przestaje.
    przez Pavlos na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 14-07-2010, 16:53
  5. Błąd 404 - Nagle.
    przez xmms na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 13-01-2010, 02:57

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •