Strona startowa
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Strona startowa

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    16-10-2017
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny Strona startowa

    witam
    jestem nowym administratorem strony internetowej i próbuję ją rozgryźć. Część czytam, część porównuję, ale nie mogę sobie poradzić z prostą zmianą.
    Strona otwiera mi się na zakładce rekrutacja: http://www.tltulowice.pl, a chciałbym aby otwierała się na aktualnościach. Gdzie powinienem to zmienić?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Bywalec
    Dołączył
    21-03-2017
    Wpisy
    188
    Punkty
    55

    Domyślny

    Odszukaj 'Aktualności' w menu i kliknij na 'gwiazdkę' z kolumnie 'Startowa' albo w edycji (poprawianiu) pozycji menu ustaw 'Strona domyślna' na 'Tak'

    A.
    Pomogłem? Kliknij: Pomógł - daj punkt. Dzięki!

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    16-10-2017
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dziękuję,
    Jako, że pierwszy raz tu jestem, a tym samym pierwszy raz korzystam z tego forum, proszę o informację (TAK/NIE), czy udało mi się włączyć opcję "Pomógł - dodaj punkt". gdzie ja to mogę podejrzeć?

  5. #4
    Bywalec
    Dołączył
    21-03-2017
    Wpisy
    188
    Punkty
    55

    Domyślny

    TAK, dziękuję

    Raczej nie masz w profilu informacji którym użytkownikom i w których wątkach dałeś punkt, ale mnie przybyło +1 do reputacji.

    PS. Raczej podniósłbym wersję J!, z 3.4.8 duże ryzyko infekcji. Oczywiście wcześniej backup.

    A.

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    21-11-2017
    Skąd
    Częstochowa
    Wpisy
    1
    Punkty
    2

    Domyślny

    Silnik strony musi być aktualny bo inaczej infekcja gotowa.

  7. #6
    Debiutant
    Dołączył
    03-03-2018
    Wpisy
    1
    Punkty
    2

    Domyślny

    Hej, a ja właśnie mam podobny problem tylko, ze nie mogę zapisac tego jako strony domyslnej. Jesli zamkne to jakby wszystko od poczatku, kiedy otwieram ponownie. Co w tej sytuacji mozna zrobic?

  8. #7
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 047
    Punkty
    1117

    Domyślny

    Jeśłi nie możesz, to albo dlatego, że chcesz zapisać jako stronę startową coś co stroną startową być nie może (np. link zewnętrzny), albo dlatego, że masz powazny bład w konfiguracji. Pierwsze rozwiążesz sam, gdy pobadasz, drugie - zależy, co potrafisz.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

Podobne tematy

  1. Startowa, a startowa/component/content/frontpage
    przez jerry lee na forum Menu, struktura witryny
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 01-12-2011, 17:18
  2. biała strona - strona startowa i strona logowania do panelu admina
    przez przemondm na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post/autor: 06-04-2011, 15:03
  3. strona startowa
    przez hazael na forum Programowanie pod Joomla!
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post/autor: 06-01-2007, 20:37
  4. Joomla 1.0.3 - nietypowa strona startowa
    przez Yoolek na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 05-12-2005, 18:28
  5. Joomla - strona startowa
    przez 5hinka na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 21-11-2005, 22:34

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •